Odp: Photoshop Lightroom 4 beta
Cytat:
Zamieszczone przez
Thomasso
Ah i jeszcze.. Do osoby obdarzajacej mnie minusem .
T.
No popatrz-nie podpisal sie.Kurde.Pomysl pozytywnie.Student jak skonczy studia to zaczynajac przy CS5 bedzie konczyc na CS9.Zmieni kilka razy puszki bo bedzie swiadom,ze sprzet do ogranicza.A i tak CS5 pozniej mu tych rawow nie otworzy z nowych puszek.Przecie zawodowiec kupujac PSa odpisze se cala kwote od podatku i ma go w sumie za darmo,chyba ze dorabia po cichu.Pozostala jeszcze grupa pozno odnalezionych artystow po kursach jedno wieczorowych-Ci niech placza i placa,wszak sztuka wymaga lez i wyrzeczen:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
No popatrz-nie podpisal sie.Kurde.Pomysl pozytywnie.Student jak skonczy studia to zaczynajac przy CS5 bedzie konczyc na CS9.Zmieni kilka razy puszki bo bedzie swiadom,ze sprzet do ogranicza.A i tak CS5 pozniej mu tych rawow nie otworzy z nowych puszek.Przecie zawodowiec kupujac PSa odpisze se cala kwote od podatku i ma go w sumie za darmo,chyba ze dorabia po cichu.Pozostala jeszcze grupa pozno odnalezionych artystow po kursach jedno wieczorowych-Ci niech placza i placa,wszak sztuka wymaga lez i wyrzeczen:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
No tak. Oczywiscie sie z tym zgadzam. Ale jakis niesmak, na poczatku pozostaje.. Dobra olac to, wracam do tutoriali z obrobki fot :)
T.
Dzisiaj czwórka oficjalnie przestała być betą - myślicie że warto wydać kaskę na upgrade z 3.6 ?
Z tego, co widać, to warto. Zmiany są duże, możliwości jeszcze większe, a dużo to nie kosztuje.
ten program w wersji 4 wprowadza większą poprawę w jakości obrazka niż przeskok 2 generacji syfrankowych pustaków.
Zdecydowanie warto!
Heh:???: wprowadzili też nową cenę - 135 Euro za pełną wersję:shock:. Do niedawna LR 3 był sprzedawany za 250-300 euro!! Ja kupiłem LR 3 za ok 110 euro i myślałem że to superokazja bo nowy wchodzi.
nie jesteś sam -teraz tylko 75€ i już masz legalną 4kę.
Ja poużywam sobie 30dni a potem ściągnę hacka.
Kupowałem już 1nkę za 299€
Potem upgrade do 3jki za 99€
Zapłaciłem im więcej niż dzisiejsi "świerzy" nowi użytkownicy a byłem królikiem doświadczalnym.
Więc jak sobie poużywam hacka to będziemy "kwita".
Program warto zanabyć -wprowadza duże zmiany na lepsze w traktowaniu świateł.
Różnica jest istotna = powrotu nie ma.
Cytat:
Zamieszczone przez
mynameisnobody
Zapłaciłem im więcej niż dzisiejsi "świerzy" nowi użytkownicy a byłem królikiem doświadczalnym.
Program warto zanabyć -wprowadza duże zmiany na lepsze w traktowaniu świateł.
Różnica jest istotna = powrotu nie ma.
Tak sobie liczyłem, że po zakupie ew. upgradu będę miał program za połowę ceny... Najgorsze jest, że jeszcze jedna osoba skorzystała z "promocji"
Muszę sprawdzić LR4 i jej możliwości - dla mnie superprogramem do obróbki jest Capture One ale cena, brak zarządzania biblioteką i nadpisywanie własnych folderów mnie zniechęca.
Cytat:
Zamieszczone przez
mynameisnobody
Kupiłem w "promocji" LR3 za 95 funtów, bo chciałem mieć w końcu legalny program.
Jakbym zrobił tak jak Ty, to za 95 funtów miałbym pirata. Szlag by to trafił, teraz albo stara wersja, albo 76 euro w plecy.
Poprawka: Nie 75 euro w plecy, a 110+76-134=52 euro. Byłoby na harszle do nart, albo sondę lawinową, albo małą lornetkę :( ;)