No Żeś się zagalopowaaał Admina mamy jednego(bidni jestemy) :-D
Wersja do druku
Porzucenie zmian w pół drogi dziwnym jest, ja tego nie rozumiem.
O Poprawce w wielu miejscach pisałem, Jak przyciągnąć nowych jej użytkowników, jesli nie będzie się zmieniać od czasu do czasu formuły na bardziej ciekawą, lub bardziej interesującą lub po prostu trochę inaczej rozdając zadania?
Ba nawet odznaczenia honorowego nie daje się nadać . Taki układ może zniechęcić najbardziej wytrwałych userów , co zresztą widać pod forum na liście obecności. Od pewnego czasu jest nas mniej i mniej....
Jak przyciągać userum do forum, jak mogą tylko ponarzekać bez obzewu w Hydeparku.
A już w ogóle nie rozumiem jaki interes może mieć sponsor w tym stanie rzeczy, skoro przedłużająca się niemoc galeryjna zahamowała nabór do programu Olyjedi, w tym ludzi którzy pracowicie wygenerowali te kilkaset postów, a nie jak do niedawna od ok.50 postów i 3-4 zauważone zdjęcia. To bezpośrednio uderza jak mi się wydaje w jego interesy.
Pozdrawiam AP.
Co do Olyjedi... Każdy kto uzbiera odpowiednią ilość punktów może dokonać zakupów w promocyjnej cenie kontaktując się z Panią Joanną co osobiście przetestowałem :-) A posty warto pisać biorąc udział w dyskusji i zdjęcia wrzucać choć rzeczywiście widać spadek aktywności na forum :-(
Fakt, faktem na forum jest 14k zarejestrowanych user-ów więc dziw bierze, że choć połowa nie bierze udziału w głosowaniu. Ledwie kilka głosów oddanych, no nie, śmiech na sali (pustej?) ADM powinna zrobić czystkę, a jak..? Jestem "zameldowany" na jednej zagranicznej stronce torentowej. Siłą rzeczy nie mam czasu by coś ściągać logując się tam. Więc na maila dostaję powiadomienie co 28 dni. Jeśli bym po trzecim upomnieniu nie zameldował się, to automat z miejsca wykreśla mnie z listy "szkodników" ;) ...
Czy ja wiem czy dwudziestu? Od czasu jak tu z Wami/Nami przebywam to max jak widziałem to 50 dusz zameldowanych ;) A tak to tylko goście nas odwiedzają (max 400). Czyżby szukali pożywki u nas co by na innych forach z nas się wyśmiewać - nie wiem. W każdym bądź razie ostatnio, w poszukiwaniu jakiś perd...ł, trafiam na fora gdzie max zameldowanych na stałe jest 500, kilo lub 2k szkodników. Po prostu w pewnych dziedzinach gadają o tym co ich, w danym momencie życia, interesuje. U nas jak widać tylko tysięczny promil dusz dobrze się czuje na forum, reszta chyba umarła :D (tak jak z tymi listami mandatów na posłów lub coś takiego)
Aha, żeby nie było, NIE narzekam :D
No to co?
Glosujemy nad votum nieufnosci dla administracji?