-
dzemski :), ja żartowałem, ale to są urządzenia do czego innego. Do sterowania systemem nie jest potrzebny tablet, a do podpisu tak. natomiast sterować systemem za pomocą pióra, to też trzeba się pouczyć... To tak jak ktoś kto całe życie używał myszy , przesiądzie się na trackball'a, który mu nie pasuje.... tragedia
-
miałem nadzieję, że temat się rozwinie i udało się :) Dzięki Mysikróliku :)
Może by tak jakoś podczepić ten temacik dla przyszłych poszukujących, jako kompendium o tabletach ?
-
Dobry pomysł, wywalę za zbędne posty stąd, niech tutaj zostaną wyłącznie same testy.
-
Mysikróliku, fotka do Twojego testu pokazuje stary Fun A6 :)
-
:shock: już wkleiłam właściwy.
-
Mysikróliku: Jeśli możesz to wklej zdjęcie Pentagrama TITAN do mojej pierwszer recenzji, tu masz linkę:
http://pclab.pl/zdjecia/aktualnosci/2006_12/zestaw.jpg
dziękuję z góry :)
-
Done :cool:
Mam nadzieję, że użytkownicy innych tabletów dołączą się do tworzenia tego pomocnego kompendium! :)
-
zibi:
Na co dzień używam kota: przesiadka z mychy bolała przez dwa wieczory. Teraz nie rozumiem dlaczego tyle lat męczyłem się mychą.
Mysikrólik:
Miałem Wacom Volito2 - pozytywny sprzęt, ale pchnąłem bo za rzadko się przydawał i tylko miejsce zajmował.
-
Ja mam taniutkiego Pentagrama QuadPen. Największą wadą jest gubienie się na krawędziach ekranu. Poza tym całkiem dobrze mi się nim robi różne korekty, czy rysunki (głównie w GIMP pod Linuksem, jakby ktoś potrzebował instrukcji, to gdzieś mam jak go w pełni skonfigurować pod Ubuntu). Już odruchowo po niego sięgam, jak uruchamiam GIMPa. :)
-
Mam pytanko. Czy jest aż tak duża różnica pomiędzy Wacom Bamboo One a Wacom Bamboo A6? Co stanowi największą różnicę? Rozdzielczość? Czy jest zauważalna różnica w pracy na obu tabletach?