hehe dzieki za wskazowki:) jak na razie to sie ucze ale progres musi byc. kolo tego drzewka byl murek wiec jakos nie chcialem go umieszczac w kadrze.jakos tak wyszlo. do wskazowek sie zastosuje na nastepnym wypadzie:grin: pozdr
Wersja do druku
hehe dzieki za wskazowki:) jak na razie to sie ucze ale progres musi byc. kolo tego drzewka byl murek wiec jakos nie chcialem go umieszczac w kadrze.jakos tak wyszlo. do wskazowek sie zastosuje na nastepnym wypadzie:grin: pozdr
mam pytanie.zfotgrafowalem zachodzace slonce.i to co widac tzn ta kule ognia to widac na tym zdjeciu te potezne rzeki lawy czy po prostu jakies anomalie jezeli chodzi o ostrosc itp????nie wiem sam ale to slonce mi sie podoba.
mam jeszcze kilka fotek mojego pupilka.co sadzicie??
witam ponownie.dzis cos z portrecikow troszke wrzuce wiec oczekuje jak najbardziej wskazowek i porad co do zdjec.pozdr
dziecko - brak ostrości
pierwsze zdjęcie dziewczyny nawet fajne
drugie zdjęcie niestety już nie - przepał w tle, ciemna twarz na pierwszym planie.
Jedyneczka z calej wrzutki najbardziej mi podchodzi.
drugi set zdjęć jest w miarę i to z rozpalonym niebem - bo dałeś fajny akcent na ogrom i dramaturgię nieba a jednocześnie widać kilka planów gór/wzgórzy w dolnym pasie. portrety do poprawki, ostrz na bliższe oko i jeśli masz doczynienia z dziećmi to niestety krótkie czasy migawki
bartek mam jeszcze z ostatniego wypadu cos takiego
z dzisiejszej wypawy dla milosnikow przyrody mam pytanie bo nie wiem co to za zwierzak!
a drugie foto to pliszka żółta-taką mam nadzieje(hehe) ladny ptaszek.
Też nie wiem co to za zwierzak, ale z ostaniej trójki podoba mi się najbardziej. :wink: