-
Żaden tam wielki konkurs ale frajda jakaś jest. Konkurs dla osób współpracujących a Lukas bankiem.
Dom dusz
Niestety informacja o zwycięstwie lakoniczna w tabelce Wyniki konkursów Fotozabawa "Czarno-białe ujęcia" po lewej stronie https://www.ratyreprezentowane.pl/index.action
-
-
Ja się pochwalę osiągnięciem, nie dlatego, że było wielkie, ale dlatego, że było pierwsze ;-), do dziś miło wspominam. Rzecz się działa chyba ze dwadzieścia lat temu, na antenie telewizji Polsat, gdzie był nadawany był program Tadeusza Drozda "Dyżurny Satyryk Kraju", podczas którego były również prezentowane zdjęcia nadesłane przez telewidzów. Prezentacja zdjęć na ogólnopolskiej antenie to było nie lada co ;-), tym bardziej, że moje fotografie zdobyły wówczas pierwszą nagrodę w jednej z edycji programu - dostałem wypasiony jak na owe czasy telefon ;-), a jeszcze długo potem znajomi pytali czy to moje zdjęcia widzieli w TV...
Zdjęcia były opatrzone tytułami jak poniżej:
Do tańca i do różańca:
W kolejce do rosołu:
Postanowiłem się pochwalić po wpadły mi w ręce negatywy, a już myślałem, że gdzieś przepadły.
-
Witaj
No to byla frajda :-)
W kolejce do rosolu superek , scenka jak ta lala. :):):)
Fajnie ze sie pochwaliles.:grin:
-
Gratuluję spostrzegawczości - obie pary świetne.
Pozdrawiam AP.
-
Dzięki. bernard74 - pierwsza fota była zrobiona całkiem blisko Twoich stron.
-
Gratulacje Karol, kury są zabawne.
Ja nie posiadam żadnych osiągnięć (publikacje w lokalnej gazecie za takie nie uważam :wink: ). Ale szczerze wszystkim gratuluję. :) Może kiedyś też wyślę gdzieś na konkurs, ale muszę wypracować wcześniej odpowiedni poziom.
-
-
-
Cytat:
Zamieszczone przez
luc4s
Gratulacje :) Świetne zdjęcie.