dziś kilka fot znad zimnego Bałtyku w alternatywnych wersjach kolorystycznych:-)
Wersja do druku
dziś kilka fot znad zimnego Bałtyku w alternatywnych wersjach kolorystycznych:-)
2 i 3 podobają mi się spokojne a zaraz niespokojne... ładne kolory, przyjemny widok :)
1 nie podoba mi się w takich kolorach, takie bez wyrazu
1. widziałabym jednak w kolorze. podejrzewam, że chciałaś uratować to zdjęcie stąd ten kolor bo przepał z lewej strony jest ogromny
2. ciekawe choć słońce troszkę za mocne i tak naprawdę ono najbardziej przyciąga uwagę
3. jak dla mnie super. można się przyczepić do tych gałęzi ale mnie one osobiście nie przeszkadzają
4. kolor nieciekawy. może jakby wyciągnąć kolory trawy piachu i nieba to zdjęcie zyskałoby na wartości. a tak jest po prostu nieciekawe.
najbardziej podoba mi sie 3, mimo galezi w LG :) fajny kadr, przyjemnie kolory :)
Dla mnie z tych wiariantów kolorystycznych najlepsza jest 3.
Do tego ciekawy kadr, tylko ta gałąź...:wink:
Dziękuję wszystkim za komentarze...
Pogoda dziś mało optymistyczna, zdjęcie odgrzebałam w czeluściach zdjęć "wakacyjnych" i tak jakoś od razu się cieplej na duszy zrobiło...;-)
Cieplej bo słońce czy cieplej bo piwo? :roll::-P
Zdjęcie "takie se" ale gdyby ciaśniej kadrować (sam kufel ze słońcem nad nim) to może ktoś by dorobił odpowiednią opowieść :-P
Bardzo ciekawy pomysł i udane wykonanie. :grin:
"Piwo rozświetlone blaskiem zachodzącego słońca" - sprzedaj ten pomysł agencji reklamowej mającej wśród swych klientów producenta piwa. :wink:
rol6 - takie fajne pomysły na zdjęcie po jednym piwku same przychodzą do głowy ;-) swoją drogą fotografowanie "pod wpływem" - może jest w tym jakaś metoda? Czy ktoś już kiedyś próbował? ;-)
helmuth - każde z elementów tego zdjęcia zarówno słońce jak i piwo wyzwala ciepło w sercu a w połączeniu i to jeszcze takim to już w ogóle cieplny zawał, hehe.