kwiatuszek pierwsza klasa :) faktycznie w oryginale trochę "wali" po oczach, ale samo pomysł i wykonanie bardzo mi się podoba
Wersja do druku
kwiatuszek pierwsza klasa :) faktycznie w oryginale trochę "wali" po oczach, ale samo pomysł i wykonanie bardzo mi się podoba
Bardzo wszystkim dziękuję za komentarze, jestem zaskoczona ich ilością. Kolorek jest ostry i zdaję sobie sprawę z tego że może razić, ale chodziło mi o ten właśnie kontrast. Choć oczywiście w wersji Mirka mi się podoba. Zrobiłam też podobne w ciemniejszej wersji, ale to mi bardziej odpowiadało.
Tym razem mniej artystyczne, ale może komuś się spodoba. Zrobione specjalnie na DITL :)
16. SALUT!
Światło jak dla nie trochę za ostre, ale ogóle wrażenie bardzo dobre.
Bardzo fajnie uchwycony moment. :grin:
rol6 jak dla mnie również za ostre, ale niestety lampa była niezbędna o tej porze. Wstawiłam to właśnie dlatego, ze ten moment mi się podobał. Bardzo dziękuję.
Poniżej moje kolejne próby. Tym razem kilka kwiatków z czasów, w których podobała mi się tak mała GO. Teraz już sama nie wiem jaka najlepiej żeby była żeby nie wydawały się rozmazane, a z lekka artystyczne. Metodą prób i błędów w końcu dojdę :grin:
17
18
19
20
Przyznam, że nie lubię ekstremalnie małej GO, ale swoje oczywiście subiektywne odczucia postaram się przekazać.
Z maków bardziej podoba mi się 19 niż 20, w moim odczuciu kompozycja 19. jest lepsza.
Podoba mi się również 18 - mimo stosunkowo małej GO dla mnie ogólne wrażenie jest bardzo dobre.
18 bardzo ładne :D i podobają mi się kolorki :D
bardzo fajna ostatnia seria fotek pozdrawiam oby tak dalej to warto będzie odwiedzać Twój wątek:grin:
Bardzo ładne początki ... :)
21 podoba mi się te droga ale te liście wydają mi się? dziwne trochę
22 jak zobaczyłam to od razu mi się strasznie spodobało, dla mnie rewelacja :grin::grin::grin: super! ;)
23, 24 ładnie :)
Jak dla mnie cała jesienna sceneria jest na tak :):wink: chyba najbardziej w porównaniu do koleżanki powyżej podoba mi się zdjęcie z drogą :)