Piękne kolory. Najbardziej podobają mi się zdjęcia 35 i 40, bo na nich imprezę czuć z bliska - nie ma dystansu.
Wersja do druku
Piękne kolory. Najbardziej podobają mi się zdjęcia 35 i 40, bo na nich imprezę czuć z bliska - nie ma dystansu.
36,37 wyróżniają się, w ogóle seryjka fajna, ładne nasycone kolory...
Seria rzeczywiscie dobra, oddajaca klimat zabawy. Mi najbardziej lezy, o dziwo, numer 40. Jest nieostry, rozmazany, jednak dla mnie wlasnie ogladajac to zdjecie najbardziej czuje sie, jakbym byl w tym tlumie. Czuc ruch, dynamike, widac, ze cos sie dzieje. Calkiem lubie tez 39 i 36.
Pzdr
Dzięki za komentarze. W sumie każdemu się podobają inne foty, mam czasem problem z wyborem własnych zdjęć - to trudna sztuka - pokazać w miarę dużo na niedużej ilości fot....
Co do kolorów w pełni się zgadzam - zasługa raczej Olka niż moja, fotografuję zwykle Raw+Jpg, prezentowane tu wszystkie zdjęcia to zmniejszone i podostrzone jpgi - bez kadrowania czy jakiejkolwiek innej obróbki... Z Rawa pewnie mógłbym wydobyć trochę przepalonych świateł z budynku na focie 35...
Pozdrawiam
Witam. Zachęcony popularnością wątku Spacer po Chinatown https://forum.olympusclub.pl/topics1...own-vt9122.htm postanowiłem założyć nowy z moimi fotkami z USA – tym razem tytuł postu jest bardziej ogólny więc jak będą chętni na komentowanie będę raz na jakiś czas zamieszczać różne foty.
Zaczynam być może niezbyt oryginalnie – parę nocnych fot z Times Square – miejsca, które zaliczył chyba każdy turysta przybyły do NYC... Nocne foty zrobić tam stosunkowo prosto – dużo światła – na tyle dużo, że większość poniższych fot jest wykonana z ręki przy 100 iso, kitowym obiektywem - ciemnym obiektywem- 3.5-5.6...
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
Zapraszam do oglądania i wyrażania opinii...
Serdecznie pozdrawiam...
jednym, słowem-REWELACJA, to ma taki klimat,że prawie widzę Bruce`a Willisa z podbitym okiem jak zapiernicza z giwerą za jakimś złodziejaszkiem, zbawiając po raz 75ty świat przed zagładą....
Super, chcę tam wyemigrwac, nawet na "czarno" żeby tylko ten klimat poczuc.
Kurna rewelacja. Super. Moze napiszesz o parametrach fotek (czulosc, przeslona, czas).
super.
Policjant i nawiedzony rewelka, ale inne też extra
gratulacje
Ktotek, nie jesteś tu od wczoraj, trzeba było wrzucać po 3-4 fotki. Dostałem oczopląsu i nie wiem co oceniać. Najlepszy chyba policjant :)
Czy to jest ten sam policjant ktorego Marti pytał o droge na MADAGASKAR :razz: