Olympus Studio 2 (darmowego nie znam, chyba nie ma)
Wersja do druku
A dla mnie bez zmian. Olali Linuksa.
A jak myslicie?Ci co maja studio 2 i teraz te nowe cacko.Czy jesli przeniesiemy plugin odpowiedzialny za sterowanie aparatem ze studia i podczepimy do nowego cacka(chyba ten cc.ofnp),do tego trejberek,zeby go pieknie uruchomic tez z przeniesieniem.Bedzie funkcja sterowania aparatem w nowym cacku czy nie.Jam czlek starej daty,ale nasi informatycy mlodzi cos pewnie by wymodzili.:wink::wink::grin:
Oo zeby takie cus bylo jak ponizej :grin::grin::grin:
A czy ktoś już aktualizował soft w aparacie i obiektywie:?: Jestem ciekaw czy warto
Ja próbowałem...ale okazało się że moja puszka jak i obiektywy mają najnowszy możliwy sofcik.
A tak na marginesie...strasznie wooolny ten OV. Zamulony jest jak stuletni staw :-P
Mam core 2 duo E6550 i 4 GB ram'u na Win 7 i system na dysku SSD :?:
Czyżby czas na zmianę kompa ?
ekhm.. miałem ściągać, a mam 1gb ramu :grin: Zostaje przy acr :grin:
a ja se sterowanie aparatem sam zrobilem bez nikogo i se fotki myszka robie:grin::grin::grin::grin::grin:
To ja tylko chciałem powiedzieć, że mam sprzęta dość starego, jakiś Core 2 Duo - 1.8 na rdzeń, 1GB pamięci, GF9600 i naprawdę nie mogę narzekać na działanie OV2 pod W7.
Na Celeronie 1,2 GHz i 2 GB ramu chodzi dość szybko. Ale nie warto było ściągać - słaby jest ten sotf.