A widziałaś kiedykolwiek zdjęcia z aparatu cyfrowego, które byłyby niewyostrzane :-)Cytat:
Zamieszczone przez dog_master
Wersja do druku
A widziałaś kiedykolwiek zdjęcia z aparatu cyfrowego, które byłyby niewyostrzane :-)Cytat:
Wiesz, chciałabym widzieć w testach niewyostrzane zdjęcia...
masz tam link :DCytat:
Tak tak, to widzę, ale tak ogólnie mówię...
wrzucam kilka zdjęć strzelonych w sklepie sigmą 30mm f1,4 wszystkie na pełnej dziurze, pomniejszone, w niektórych jakaś korekcja jasności, niewyostrzane. Swoją drogą rrrradek mają w Blue City na półce to szkiełko więc możesz sam sobie popróbować, jeżeli nie jesteś jeszcze zdecydowany.Cytat:
Zamieszczone przez rrrradek
pzdr
Dzięki za foty. Bez problemu jak do nich podjade to pozwolą założyć szkiełko do mojego sprzętu i pocykać kilka fot? jesli tak to podjade jutro albo pojutrze bo do Blue City mam :) 4 km.
pozdr.
dokładnie tak, jak będą mieli na półce to nie powinno być problemu, bynajmniej mi pozwolili ;)Cytat:
Zamieszczone przez rrrradek
pzdr
Nie jest najgorsze to szkielko ale wciaz za malo sampli normalnych uzytkownikow zeby mozna bylo sobie wyrobic zdanie na jego temat. No i jeszcze jest Sigma 24/1.8 ...
Ze wszystkich zdjec nie interesuja mnie tyle fotki pudełek co ludzi i ew. krajobrazowe...
24/1.8 jest już do kupienia:
foto-net
sigma 30 1.4 - pierwsze próby ;) podostrzone po wywołaniu z rawa. f/1.4