1,4,6 najlepsze dla mnie przy czym 1 zdecydowanym liderem
Wersja do druku
1,4,6 najlepsze dla mnie przy czym 1 zdecydowanym liderem
1 jest naprawde świetne i bardzo się podoba, 4 rynek ładnie oddany i świetny efekt ludzi w ruchu, 6 biały domekteż jest ładnie ukazany. Pozostałe to kadry pamiątkowe jak pisał poprzednik z tym, że 10 nazwałbym zatopiona długa łódź wikingów. Pozdrawiam.
Ktotek dzięki za ocenę...
kamienicę też chętnie skadrowałbym inaczej... ale kurde nie wziąłem statywu i gdy się porządnie zaparłem (i aparat oparłem bokiem o taki słup drewniany) to niestety możliwości kadrowania miałem ograniczone.
"Mały biały domek" - faktycznie tę lampę mogłem wyciąć - przeoczyłem.
Wiejo tak na prawdę łódź nie była długa i w całości prezentowała się raczej miernie (stateczek rzeczny przerobiony nieco...)
Jeszcze raz dzięki za komentarze :-)
W jakich okolicach stoi ten wiatrak? :)
Mysikrólik ten wiatrak stoi gdzieś w okolicach Kazimierza Dolnego nad Wisłą (tak z godzinkę statkiem w górę Wisły - zdjęcia robione z pokładu).
P.S. Ponieważ "Statki na niebie" się podobały to teraz pojedynczo... teraz już wiem, że mogłem zostawić więcej miejsca przed dziobem, by statek miał gdzie "płynąć"... no cóż zostało centralnie ;-)
Ciekawe są te powietrzne statki, szkoda, że na tym drugim zdjęciu, ktoś spogląda z góry
No cóż... nie mogłem go wygonić... ale zawsze mogę spróbować wyciąć ;-) (choć nie wiem, czy jestem na tyle biegły w PS'ie żeby dobrze to wyglądało...)
dokładnie, będąc ostatnio na Górze Trzech Krzyży zauważyłem go po przeciwnej stronie Wisły tam gdzie zachodzi słońce. Niestety w tym roku kiepsko mi wypadł wypad :(, bardziej byłem nastawiony na inne miejsca, nie powiem żałuje.Cytat:
Mysikrólik ten wiatrak stoi gdzieś w okolicach Kazimierza Dolnego nad Wisłą (tak z godzinkę statkiem w górę Wisły - zdjęcia robione z pokładu).
Nie mogłeś zobaczyć wiatraka po przeciwnej stronie Wisły, bo jest o po tej po której jest Góra Trzech Krzyży. Ciekaw jestem po ilu piwach byłeś na Górze? Hmm ciekawe zjawisko :mrgreen:
jest po przeciwnej stronie, nie wciskać mi kitu proszę. Ledwo co go widać, wystaje zza góry.Cytat:
Zamieszczone przez Piotr Grześ