13. jak dla mnie.. ( moze troche za blisko) klimat fotki fajny.
Wersja do druku
13. jak dla mnie.. ( moze troche za blisko) klimat fotki fajny.
obie fajne, ale jak dla mnie za wąsko, szczególnie na 14. dołu brakuje
15. i leżą i pewnie będą leżały...:grin: jak dziwadła to po co ten remont w tyle widać....
16. fajne, dobrze uchwycony ruch, ale niestety nieostre i trochę za wąsko - można było po 20-30 cm zostawić z przodu i z tyłu auta.... auto niestety trochę brudne....
Przy takich prędkościach no niestety nie udało sie złapać jego kilka razy i poszedłem na żywioł, taki widać gołym okiem przodu brakuje. A tak to ciągle ktoś przeszkadzał albo sie odbijałem w oknie.
Remont widać bo remontowali :) i nie miałem wtedy jeszcze w głowie tej galerii, ale już teraz robiąc foty zwracam uwagę na wszystko co można, galerią motywuje swoje zdjęcia.
A te pochodzą ze zbioru i tyle
Na autostradzie w Austrii (jak dla mnie)
samochodzik fajnie wyszedł. Łatwiej takie zdjęcie zrobić według mnie jadąc z boku drugim samochodem. Spróbuj panoramowania z miejsca. To większa sztuka i radość ze zdjęcia. No i szkoda, że uciety i tak ciasno.
A w krakowskich dziewadłach wkurza mnie oprócz remontu inny kolor ściany w PG. No ale na to nie masz juz wpływu. Pozdrawiam
Samochód całkiem całkiem tylko szkoda że tak ciasno
glowa- wypelnilabym nia caly kadr...sukiennice chociaz piekne, nie dodaja uroku temu zdjeciu.
samochod - nieostre, i obciety przod...
:)
Bardzo fajne są takie zdjęcia w ruchu lecz cierpliwości trzeba i jakiegoś obiektu co ma powtarzalność. No niestety gdyby ten przód mi wszedł było by cacy ale nie będę jeździł jak głupi po kilka razy obok człowieka :) A później mi sie znudziło albo za szybko przelatywały albo my za szybko i żadnego zgrania bo to nie była wycieczka w celu robienia fot na autostradzie.
Mam jeszcze takowe zdjęcie ale przód nieostry i dużo mniejsze poruszenie bo i prędkość mniejsza i samochód innej dekady. Ale to już poza konkursem.
17.
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
A tym czasem wrzuce fotke z miłą panią (to zdjęcie ukazało sie wczoraj w innym temacie odnośnie obiektywów)
18.