-
no dobrze-czas na kolejna porcje fotek. z ta poprzeczka, to sobie sam chyba krzywde zrobilem-moze byc ciezko do powtorzenia :) sprobujemy wiec troche z innej beczki
17. Bum !!!
18. Fontanna inaczej
19. kwadratowosc, rurkowatosc i sterylnosc.
20. Daj dzioba :)
#17. to czego nie moge do dnia dzisiejszego pojac-jak mozna sie podniecac wyscigami samochodow jezdzacych w kolko- i to jakies 200 okrazen-kompletny brak zrozumienia u mnie-no chyba, ze czeka sie na takie sytuacje jak ta, ale to chyba boks jest bardziej widowiskowy.
to na #18 to jest najprawdziwsza fontanna z wyswietlaczem :) stoja dwie naprzeciw siebie, do tego najstrojowa muzyczka (odpowiednia do pokazywanego tematu) i zeby dzieciaki mialy radoche, to co jakis czas znienacka otwieraja sie male okienka tu i owdzie i silnie leci z nich woda na glowy tych na dole. dobre miejsce, zeby sie ochlodzic.
#19 korytarz laczacy dwa terminale na lotnisku-malo uczeszczany, dzieki temu ladny i blyszczacy-wiekszosc ludzi jedzie kolejka-nie chce sie chodzic.
#20 silnie niebieskawy, ale fotka robiona (niestety)przez szybke-daloby to rade zdjac, ale troche traci klimat, wiec zostawilem jak jest.
wdzieczny bede za wszelakie uwagi i spostrzezenia :) z drugiej strony ciesze sie, ze moge wam pokazac foty, ktore chce wam sie ogladac :)
pzdr i milego ogladania :foto2:
-
Od dobrych paru lat ogladam F1 i tez sie wszyscy dziwili jak sie zaglebisz glebiej w detale sklady mechanikow czasy itp to moze zaczniesz czaic.
Daj dzioba ciekawa a niebieskosci ach je tam mysle ze nie tylko tobie takie wychodza
-
F1 jeszcze moge zrozumiec-a jak jeszcze jezdza po miescie to nawet przyjemne jest-ale ja mowie o amerykanskich wyscigach-W KOLKO jezdza-2-3 godziny- kierownica w takiej samej (prawie) pozycji-autopilota mozna wlaczyc, po jakichs 50 okrazeniach juz nie wiesz kto jest na jakiej pozycji, bo cale towrzystwo sie wymieszalo dokladnie-niektorzy zdublowani dwa razy-tylko sedziowie (chyba) wiedza kto prowadzi i niestety trzeba im wierzyc na slowo. zaluje tylko, ze nie mialem aparatu przyszykowanego wczesniej, bo F16 albo jakies inne lataly przed startem nad torem-to by byla fotka :)
-
widze, ze ostatnia seria nie bardzo, wiec dokladam zamiast dowcipu autoportret inaczej-ale tez mozna sie smiac :)
21
-
Niezły masz sposób trzymania aparatu. Jedna ręka w kieszeni, luzik. :D
-
Heeh. ma Moceny chwyt i druga ręka mu niepotrzebna ;)
PO czy tam jest brzydka abberacja?
-
mowilem, ze mozna sie smiac :) nawet nie wiecie jaki mialem dylemat jak stanac ... w koncu wyszlo co wyszlo. e-500 raczej bym tak dlugo nie utrzymal :) a kolorki gdzie niegdzie rozjechane, bo to odbicie nie od doskonalego lustra-nawet nie wiem jaki to material.
-
k@czy,
ciekawe ujecie. Musze przyznac, ze trzeba miec troche wyobrazni przestrzennej, aby wyobrazic sobie gdzie Ty stoisz, gdzie lustra, itd.
pozdrawiam,
excel
-
heh, to jedno lustro bylo, a wlasciwie jedna lustrzana bryla, :) zaluje tylko, ze nie udalo mi sie "zlapac" siebie w LG-bylby komplet, ale kombinowalem i nie dalo za bardzo rady-moze ja krzywy jestem, a moze nie bylo za bardzo symetryczne :) poprawie w wakacje :)
-
Moim skromnym zdaniem pierwsza seria Twoich fotek jest lepsza.Zauwazyłem ze Twoje fotki sa nizwykle nasycone kolorem i jasne.Masz tam inne swiatło czy ki diabeł??? :mrgreen: