Jest darmowy programik Edit Studio. Był kiedyś na płytce Entera później napisze w którym. Super temat z tymi filmami. Też się pobawię.
Wersja do druku
Jest darmowy programik Edit Studio. Był kiedyś na płytce Entera później napisze w którym. Super temat z tymi filmami. Też się pobawię.
Przeszukałem archiwum Entera, Kazaa itp. i nigdzie nie ma takiego programu jak Edit Studio.
Pozdrawiam Wojtek.
Edit Studio 2.1.5 Enter nr 6/2002.
Pozdrawiam.
juz kilka osoba sie mnie pytalo na priv'a kiedy bedzie ten tutorial. No wiec odpowiadam.
Narazie wogle nie mam czasu na nic.... jak tak dalej pojdzie to wogle nie bede mogl tego napisac. Zreszta jak juz mam cos pisac to chcialbym zeby to byl tutorial z jakims darmowym programem w roli glownej...
Pozdrawiam
P.S.
No teraz juz chyba nikt nie bedzie sie pytal.
No a moze jest inna osoba chetna do napisania tutoriala.... ?
moze ja sie skusze.. ale niech Arras przypomni:
Ustawic aparat walic foty co iles sekund potem zrobic z tego video?
zdjecia co minute... no a pozniej zlepia sie w programie.
P.S.
Jesli chcesz to wieczorem postawie FTPa i zassasz sobie pliczki Arrasa.
dokładnie...Cytat:
Zamieszczone przez (A)rturo
Potrzaskać fotki co 20 sekund naprzykład;
wgrać do programu video;
ustawić fps na 24 /najlepszy efekt/;
i film gotowy.
Zmontowałem sobie układ do czasowego wyzwalania połączony z pilotem i dzisiaj to wszystko podłączyłem. Obiektem jest rosnąca rzeżucha. Wcześniej sprawdziłem i rośnie 5 dni. Mam do dyspozycji 664 klatki a więc ustawiłem co 13 minut. Mam pytanie do bardziej doświadczonych w tej materii czy może tak długo być włączony mój c750 oczywiście do zasilacza i czy jeżeli jest posłączony zasilacz to mogą być w aparacie akumulatorki ? Pozdrawiam. Napisze jak będą widoczne efekty.
Oto filmik z Arrasa fotek: www.olympus.hat.pl/filmik.avi [350KB]
Teraz pytania:
-czy wszystkim sie to odtwarza? Kompersja : Divix
-Nie za szybko ten filmik idzie?
-jak z jakoscia?
Moj filmik zajmuje troche mniej niz Arrasa - robilem to w AnimationShopPro
Jeszcze pokombinuje z predkoscia
U mnie idzie ładnie i trwa 5 s. Jakość OK. Całkiem niezła kompresja a ile jest klatek na sekundę?