05.
taki eksperyment. polecam powiększać...
Wersja do druku
05.
taki eksperyment. polecam powiększać...
No cóż, spóźniłeś się. Ja pierwszy dałem na tym forum czarno białe foty kwiatów. ;) Kolorowych nie dałem i nie dam (są lepsi w tej dziedzinie). A tak na serio, to pierwsze mię się podoba. Drugie - przywiędnięte mniej. Rozumiem chyba ideę sklejki - życie i śmierć. Dobrze kombinuję? Ale eksperymenty lubię... :razz:
tak ;) może nic odkrywczego ale zawsze coś. pierwsze cyknięte na początku sierpnia, na drugie i złożenie do kupy razem przyszedł mi pomysł niedawno
Jeszcze raz przypatrzyłem się fotom i drugie przypomina stracha na wróble w kapeluszu. Tak się ułożyła zwiędła roślina. Najpierw pomyślałem, że lepiej byłoby, gdyby druga fota pokazywała dokładnie tę samą roślinę, ale po jakimś czasie. Ale jak zobaczyłem sylwetkę stracha, to stwierdziłem że bangla. Podoba mię się koncept.
Rafał ale druga fotka pokazuje tą samą roślinę tyle, że po trzech miesiącach ;) o ile się nie mylę to skrajny prawy kwiat z drugiego zdjęcia to ten w GO z pierwszego
06.
niestety zoo. mam jeszcze kilka innych zoo-gniotów. generalnie polecam pełną wersję
hehe widać że robione pewnie w ZOO bo z tyłu rozmyta siatka ogrodzeniowa, zdjęcie nr 7 jednak zbyt jasne, zbyt mało kontrastu
hm chyba mam źle ustawiony monitor
edit: ano zoo, nie ukrywam...brak mi...nie wiem, tego 'czegoś' żeby zapolować na dzikiego zwierza ;) nie wiem gdzie, nie wiem jak, nie wiem kiedy...lepiej mi się za to nie zabierać
Coz za oczojebny seledyn. Za to 6 mi sie podoba, sowie spojrzenie jakby grozne a urocze ;)