Koniecznie napisz do nich. Myślę, że szybko odwołają prezentację, przeproszą i zmienią całą koncepcję modelu specjalnie dla Ciebie :-/Cytat:
Zamieszczone przez Yx
Wersja do druku
Koniecznie napisz do nich. Myślę, że szybko odwołają prezentację, przeproszą i zmienią całą koncepcję modelu specjalnie dla Ciebie :-/Cytat:
Zamieszczone przez Yx
Czy zastanowiles sie kiedys Robinie dlaczego jasne szklo jest duze i ciezkie, a ciemne jest male i lekkie? Zapewne myslisz, ze to kwestia marketingu. Nie to kwestia koniecznosci. Jasne szklo nie moze byc inne. Gatunki szkla do jego konstrukcji sa takze egzotyczne. Produkuje sie go w malej ilosci egz.( bo kto lubi dzwigac ciezkie szkla o malej rozpietosci ogniskowych) a koszt projektu jest duzy. Wiec cena jednostkowa jest duza. zreszta niewielu tak naprawde takich szkiel potrzebuje.Cytat:
Zamieszczone przez robin102
Robinie chodziles do jakiejs szkoly?
czesc.ch.
Leica to klasa sama w sobie. Na małych matrycach e-jedynek, nawet na większych E-300 czy E-500 różnicy nie będzie widać, ale jeśli wpakuje się więcej megapikseli w matrycę, to działanie tych szkieł da się zauważyć. To, że Ciebie (ani mnie, ani większości osób z forum) nie stać na te szkła, to nie jest problem Leici - nabywca, wierz mi, znajdzie się.Cytat:
Zamieszczone przez motoko
Ani Olympus, ani Leica, ani Panasonic nie splajtują. Rynek się ustabilizował i podzielił między kilku graczy. Olympus nie urwie dla siebie 20% z tego tortu, ale na pewno będzie odgrywał znaczącą rolę i wprowadzał innowacyjne rozwiązania. Pamiętać trzeba, że fotografia to nie tylko niedzielni pstrykacze, którzy potrzebują szybkiego AF i małych szumów, ale również osoby, których wymagania są "nieco" inne.
Akurat mam dobre poczucie humoru i... chyba tak zrobię jak radzisz!! :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez lgrabun
Nie dajmy się zwariować ale jak na tak "nowoczesne" :razz: rozwiązanie takie stare przyciski.
Hmm zrobil sie mega offtop, w zasadzie kazdy ma swoja teorie i dobrze...
ale to nic nie pomaga. Nie moge polegac na obietnicach Olympusa,
licze na dobry niedrogi korpus, generujacy mozliwie mala ilosc szumu.
Poza tym musi to jeszcze jakos w dloni lezec.
Nie rozumiem. Jedyne, co obiecał Olympus (albo: o czym nie wyraził się w miarę konkretnie i jednoznacznie) to nowe profi-body (które pewno będzie na PMA). Masz E-330, E-500 oraz E-400 i to są konkrety. One nie spełniają Twoich potrzeb? Sprzedaj E-300 i kup inny aparat, albo popatrz, co oferują wymienione przeze mnie korpusy.Cytat:
Zamieszczone przez deeper
O jakich obietnicach Olympusa pisałeś?
Wolę przyciski niż wchodzenie do menu i żmudne wyszukiwanie każdej z opcji, którą chcę zmienić. E-1 pod tym względem jest ideałem, liczę, że nowe body będzie miało taką samą ergonomię.Cytat:
Zamieszczone przez Yx
NIe o to mi chodzi... chodzi o wygląd tych przycisków. Ja myślę podobnie, na pewno wszystko musi być pod ręką! W końcu kupujący PRO chcą mieć wszystko pod ręką i przejrzyście!Cytat:
Zamieszczone przez lgrabun
kończąc off-em ale takim małym :razz: to trzeba skończyć z "gdybaniem na temat nowej lustrzanki" bo z tamtąd się wywodzą te złe tradycje off-a za off-em.Cytat:
Zamieszczone przez deeper
E-500 z 50-200 już się nie da trzymać (prawie :mrgreen: ), na pewno z E-X będzie lepiej
off off'a poganial :evil:
Tak tak tak - zgadzam się w zupełności.Cytat:
Zamieszczone przez johan