willow32 znam Twoje fotografie i zawsze mozna się spodziewać po nich iż są ciekawie wykonane, delikatne, subtelne, przyciągają uwagę i zostaja w pamięci
Wersja do druku
willow32 znam Twoje fotografie i zawsze mozna się spodziewać po nich iż są ciekawie wykonane, delikatne, subtelne, przyciągają uwagę i zostaja w pamięci
Bardzo dziękuję za tyle pozytywnych komentarzy :) tym razem wrzucę gniota coby robin102 nie porzucił tej wspaniałej dyscypliny jaką jest fotografia ;)
8.
widzę że gniotek się nie spodobał :) więc powrót do młodszej z modelek :)
9. Trudna rozmowa
10.Prosty ale to jeden z moich ulubionych
To i ja coś podrzucę :)
11. Aniołeczka
12. Aniołeczka High Key
Co o nich sądzicie? :)
Ok, po przerywniku który mi zafundował RobertW3D pozwolę sobie wrócić do prezentacji moich portretów :) świerzutkie z dzisiejszej sesji
11.
https://forum.olympusclub.pl/album_pic.htm?pic_id=477
12.
https://forum.olympusclub.pl/album_pic.htm?pic_id=478
Fajnowskie. Napisz coś o warunkach, w jakich powstały.
waruni domowe, córa przyszła zapytałem focimy, no i się zaczeło pozowanie :D
światełko zastane, Zuiko 50mm
kolejne 2 może zapodam, tylko że po mocniejszej obróbce
12.
13.
Bardzo ładne zdjęcia - trzymają klimat.
Co podciągnełeś w 11? Kolory są takie przyjemnie głębokie, kontrast po prostu super .. głębia też ... Pozostałe też mi się podobają - tak swoją drogą masz bardzo fotogeniczną córeczkę :)
12 naprawde wspaniała, jestem pod wielkim wrażeniem zdolości modelki do pozowania, wspaniale potrafi grać uczuciami na zdjęciach, taki dziecko to skarb :-)
Witam , bardzo ładne fotki :)
mnie osobiście najbardziej się podoba 10 - niesamowite oczy, aż hipnotyzują z ekranu :D
Ja też trochę portrecików porobilem ale muszę popracować nad oświetleniem bo w pomieszczeniu z wbudowanej lampy robi się straszny odblask, a na lampę mnie w tej chwili jeszcze nie stać.
Ale coś wymyślę... :mrgreen:
Dzieci są bardzo wdzięcznym tematem do fotografowania...
Mam nadzieję że jeszcze coś wrzucisz i dasz nacieszyć oczy :)
pozdrawiam