A no wyszło Ci to, i nawet ramka mi nie przeszkadza choc moze za gruba troche. Rafał ta kobieta jest naga :razz: IMHO nie erotyczno co bardziej wyspecjalizowany akt
Wersja do druku
A no wyszło Ci to, i nawet ramka mi nie przeszkadza choc moze za gruba troche. Rafał ta kobieta jest naga :razz: IMHO nie erotyczno co bardziej wyspecjalizowany akt
21.
Która godzina?
:mrgreen:
wystarczy?
ciekawe kto jeszcze napisze :)
pzdr
Trudno sie tu rozwodzic nad tym zdjeciem... Komentarz johna100 ladnie ujmuje wszystkie aspekty, jakie komentarz do tego zdjecia powinien zawierac :) Hmm...
mmmhhmmm
:mrgreen: nic dodać nic ująć :razz:
Właśnie przed chwilą dałem pro temu zdjęciu na FotoToku. Nie wiedziałem, że to Twoje. :D
Jestem przeciwny tego typu fotkom. Dowcip, jak ktos na sraczu siedzi? Może w krajach na zachod od naszego.
Pzdr, TJ
Tadeuszu, jak nie rozumiesz, o co chodzi, to masz do czynienia ze Sztuką, przez duże S. Rozumiesz, obieranie ziemniaków w warszawskiej Zachęcie, robienie zdjęć tyłków czy też stawianie jednego na drugim wypchanych zwierzątek futerkowych...Cytat:
Zamieszczone przez Tadeusz Jankowski
O skopanym balansie bieli chyba nawet nie warto wspominać, prawda? :-)
Rogal,
mam do Ciebie pytanie. Wiesz, najczesciej tak sie zdarza, ze publikujac swoje fotki, proze, wiersze, piosenki czy tez udzielajac komentarza do zdarzen, wypowiedzi, artykulow, bog wie czego jeszcze - ma sie jakis cel, chce sie do kogos dotrzec, zwrocic na siebie uwage, itd. Powiedz, jaki cel Toba kierowal, aby przedstawic nam to zdjecie? A moze dla udokumentowania tego wydarzenia w calosci masz jeszcze nagranie audio? Wtedy moze moglbys swoim dzieciom i wnukom pokazywac, jaki to czasami bywasz dzielny. Wiesz, no moze troche szarzuje slowami, wyobraznia moja goni w poszukiwaniu zrodla pomyslu, ale jakos mi sie nie udaje natrafic na slad.
Tadeuszu, na zachod od Ciebie tych zdjec tez sie nie oglada w kregach normalnych osobnikow. Ja przynajmniej nie spotkalem, a mowia, ze do normalnych naleze.
Rogal, nakresl prosze, pobudki, jakie Toba kierowaly zanim Tobie, albo Ty strzeliles taka fotke. A tak a propos - czy u Ciebie to normalne, ze sie wchodzi do toalety, kiedy ktos z niej w calej rozpietosci korzysta? Cos mi tu nie gra, czyzbym mieszkal w buszu?
pozdrawiam,
excel