do i ****... bedzie dopiero w czwartek :( oby tylko przed weekendem 8)
zamowilem w eltkom'ie
utargowalem jakies grosze i przesylke gratis :)
do czwartku zostane bez paznokci :)
Wersja do druku
do i ****... bedzie dopiero w czwartek :( oby tylko przed weekendem 8)
zamowilem w eltkom'ie
utargowalem jakies grosze i przesylke gratis :)
do czwartku zostane bez paznokci :)
Dag wierz mi, jeszcze nie wiesz czym są katusze :] ja czekam 3 miesiące... i pewnie drugie tyle poczekam
az takie opoznienie ma paczka ?? :shock:
aż takie opóźnienie ma mój budżet :lol:
to może na raty w necie bo termin plenerku coraz bliżej i bliżej
wracając do 50:) .. to tak.. fajna ostrość... ale portrety nim trzeba zmiękczać.. bo modelką wykazuje wszystkie niedoskonałości....
fajnie robi się zdjęcia w kościele bez lampy - od pełnej dziurki jest plastyczny i ostry.. w tym zakresie jest naprawdę fajny....
ale uważam ze nie może być od podstawowym obiektywem do zdjęć w kościele... 100 mm to zawąsko... pomocniczym.. ostrzenie niestety wolniejsze .... w moim odczuciu od 14-54, choc ostrość to pierwsza liga...
ładnie przeniosi barwę :)
http://www.awaskow.republika.pl/makro/m4.jpg
takie ranne makro :)
polecam jako obiektyw do zadań specjalnych:)
robin102 na plener zmuszony jestem przyjechać z C-4000/5000. Ale wezmę kilka gadżetów do lustrzanki np. EX-25 ;)
JES JES JES :) juz u mnie E1... budowa tego cacka to czysta rewelka... ciezki jak cholera, mi sie podoba :) wiecej wrazen po dlugim weekendzie
pozdrawiam i zycze udanego wypoczynku
no to gratulejszyn
Podzielę się z Wami moimi subiektywnymi spostrzeżeniami odnośnie rejestracji plików przez E-1 i E-300 . Otóż dochodzę do wniosku ,że pliki w JPG rejestrowane przez E-300 są "ładniejsze" niż te z E-1 . W przypadku rejestracji w ORF "ładniejsze" są te z E-1. Dziwaczne mam spostrzeżenia prawda ??? Przecież nie powinno być różnicy szczególnie przy ORF.