UUuuuuuuuuuuuu dokładnie tak jak piszesz. 2 szkła razem jakieś 1200zl grip chyba z 600 zł więc body nie powinno wyjść drozej niż 2000 zł w taką spólkę bym wszedł.
Wersja do druku
UUuuuuuuuuuuuu dokładnie tak jak piszesz. 2 szkła razem jakieś 1200zl grip chyba z 600 zł więc body nie powinno wyjść drozej niż 2000 zł w taką spólkę bym wszedł.
Czy to są pewne wiadomości co do promocji , czy oficjalne czy nie , podajcie szczegóły
Jak najbardziej pewne pół dzionka dziś przewisiałem na telefoniku z Olympus Polska.
może ktoś chce mi piweczko postawić ???
robin te zestawy sa juz dostepne na allegro a jest tam tez lepsza okazja z FL50 :) cos wydaje sie mi ze te gripy beda teraz sprzedawane za grosze na rynku wtornym :wink: tez poluje na drugie body :P poza tym jak kogos interesuje nowa fl36 to tez wisi za dobra cene u dobrego sprzedawcy :) tylko kiedy pojawia sie jakies konkretne szkielka za przyzwoite pieniadze i nie demo :x
Jeszcze nic nie ma na Allegro
Nie widzalem na allegro E-1 z 2 kitowymi obiektywami za 3200 zl ,cena doś sensowna , choć nie rewelacja na taką dość leciwą konstrukcje i te obiektywy. Tak czy siak chętnie bym kupił body. Lampę i te dwa obiektywy już mam , fl 50 dla mnie za droga i za "poważna"
rzeczywiście cenki zbliżone do tych ktore olympus chce wprowadzić od 1 kwietnia.
no i mamy na allegro sklep z E-1 za 1990 zł :lol:Cytat:
Zamieszczone przez robin102
No tak ale to samo body.