Przyciąłeś zdjęcie dość nietypowo, co może się podobać, choć pewnie nie wszystkim. Ja osobiście lubię takie nietypowe kadry, choć ostatnio trzymam się standardów i skupiam się na stronie technicznej.
Wersja do druku
Przyciąłeś zdjęcie dość nietypowo, co może się podobać, choć pewnie nie wszystkim. Ja osobiście lubię takie nietypowe kadry, choć ostatnio trzymam się standardów i skupiam się na stronie technicznej.
Odświeżam wątek wstawiając kilka zdjęć z wczorajszej imprezy w Gostyniu (okolice Mikołowa), gdzie co roku odbywa się inscenizacja "Bitwy Wyrskiej" z początków kampanii wrześniowej 1939 roku. Niestety byłem trochę późno, ciężko więc było dopchać się w ogóle do miejsca, z którego cokolwiek widać (co innego fotografowie z "legitkami", ci łazili jak chcieli), do tego ossstre słońce, policja, która wyganiała ciągle z co lepszych miejsc, no i tłumy ludzi, na tle których trzeba było robić zdjęcia:-x
Wiem, że zdjęcia technicznie i kompozycyjnie kiepskie, jednak chciałem podzielić się z wrażeniami z niesamowitej imprezy:grin: Mam jeszcze sporo tych zdjęć, nawiasem mówiąc, więc w razie zapotrzebowania mogę się podzielić z Wami :-P