to nie jeden tylko 3 różnych facetów ;D ich było chyba z 8-10 więc materiału mam sporo - jest z czego wybierać
była całkiem dobrze doświetlona scena więc z (auto)ostrością nie było problemu, kwestia nadążenia za lecącym gościem ;]
niestety na manualu wtedy jeszcze nie robiłem bo to były moje całkowite początki
cieszę się, że wreszcie są jakieś słowa uznania ;)
powiem Ci szczerze, że jechałem na ten event całkowicie nieprzygotowany, nie wiedziałem jak robić fotki sportowe, a tym bardziej latających motocrosowców :D ale jak widać po przekadrowaniu coś udało się z tego wyłuskać
hopka była całkiem niezła ;) załączam mini fotkę poglądową
BTW w poprzednim moim poście źle Ciebie zrozumiałem, wydawało mi się, że chodzi Ci o 24 a nie 25 zdjęcie i Ci trochę źle odpisałem :roll:
Odnośnie punktów odniesienia, niestety nie uchwyciłem ich za wiele bo były to czubki wieżowców które były z 2km dalej na horyzoncie, zresztą oni najlepsze pozycje łapią na po wyskoku i na samej górze, a chciałem za wszelką cenę nie zrobić za wąskiego zdjęcia dlatego wszystkie są horizontale, a kąty w obiektywie są jakie są więc dobrze, że główne postacie są w miarę odpowiednio wyeksponowane :wink:
Dziękuję serdecznie wszystkim za uwagi i pochwały ;) to cieszy i motywuje do dalszej pracy lub przeglądania starych zbiorów :esystem: