Jak masz ustawioną saturację w kamerze ?
Jeśli na 0 albo mniej,to coś dziwnego stało się z tym zdjęciem ( trzecim ) - woda nie wygląda tu jak woda.Ja przynajmniej takiego koloru nie widziałem.Nawet na Karaibach. ;)
Wersja do druku
Jak masz ustawioną saturację w kamerze ?
Jeśli na 0 albo mniej,to coś dziwnego stało się z tym zdjęciem ( trzecim ) - woda nie wygląda tu jak woda.Ja przynajmniej takiego koloru nie widziałem.Nawet na Karaibach. ;)
i tu jest właśnie ten myk:D był październik, jak na październik wyjątkowo ciepło, niebo było tak idealnie niebieskie, że nadawało niemal takiego samego koloru wodzie, teraz na weekend tez była taka piekna pogoda i podobna barwa wody, podkrecałem jedynie balans bieli, wiec mogło troche dodać
Ponawiam pytanie. Jak masz ustawioną saturację w aparacie fotograficznym.
w tej chwili na+2, wtedy z resztą też
miałem z początku problem z aparatem, mam go równiutki rok, z początku przez pierwszy miesiąc użytkowania miałem problem z odzwierciedleniem kolorów, chwytałem się wszystkiego, wszystko podkręcałem na max, miałem już nawet dawać aparat na gwarancję, ale sytuacja się unormowała, z tym, że nie mam pojęcia czemu tak mogło być?
Widzę duży potencjał. Z przyjemnością obejrzałem i krajobrazy i portrety. Jest dobrze i jak sądzę, będzie jeszcze lepiej.
ok, tak zrobię.
dzięki
Dlaczego nie Viwid? Nie bardzo rozumiem?