no, ale e-30 szumi mniej od e-510... :roll:
Wersja do druku
Takie wiadomości z rana lubię najbardziej. Ekranik odchylany w końcu będzie :)
no i nie wysłuchali moich modlitw...ale sporo ludzisk będzie miało radochę.
Dla mnie mógłby teoretycznie być suportem E-3 ale....chyba nie będzie.
właśnei się zastanawiam nad zmianą puszki bo nei ukrywam że lepszy AF i nieco mniej szumów na wyższym ISO by mi się przydało a tu kolejny sprzęt żeby mieć większy dylemat :) Tak czy inaczej fajnei że jest wybór bo można w czymś przebierać :)
Maleństwo przesympatyczne, mega fajne i w ogóle. Bardzo sensowne zmiany. Ale chciałbym aby dali też następcę modeli E-520/E-510. Mam nadzieję, że się mylicie że nie będzie nic pomiędzy E-620 i E-30.
No nie - jak wspomniałem E-330 i E-400 - reakcje na te puszki zaraz po premierze, nawet na tym Forum, były mieszane, aparaty wzbudzały kontrowersje, dopiero potem część ludzi się bardzo przekonała do E-330...
W E-620 nie ma rewolucyjnego wzornictwa czy jakiś super nowych rozwiązań, patentów. To upchnięcie do jednego zgrabnego aparatu cech znanych już skądinąd i taka formuła może się bardzo przyjąć. Mały, niedrogi aparat oferujący w zasadzie wszystko czego tylko można oczekiwać po aparacie z tej półki.
Bardzo miła wiadomość z rana:)
Oby E 620 stał się takim hitem jak E 510.... ma do tego predyspozycje.
Teraz tylko na jakieś szkła czekać....;)
pzdr
będzie szumiał strasznie jak wszystkie olki, bo wszystkie olki to szumiacze...... i złodzieje, bo każdy szumiacz to złodziej ;P