Ostatnie fajne. Szkoda że perkoz nieostry.
Wersja do druku
Ostatnie fajne. Szkoda że perkoz nieostry.
Mi też się ostatnie podobają :)
Zamieszczam dwie kolejne fotki z dzisiejszego poranka. Obiektyw, który mi towarzyszył to pentacon 1.8/50.
Ale magia na tym pierwszym! Na drugim trochę przeszkadza mi w odbiorze nieostry dół, ale slimok fajny :)
Seria z dziś, mam nadzieję, że się spodoba. W dalszym ciągu niesamowity pentacon 1.8/50 (do sprzedania).
Wiosna bardzo fajna :grin:, przy ślimaku trochę cienie MZ bym wyciągnął ale też fajny. Z trzech ostatnich stokrotka mi najbardziej się podoba, pentacon ma spore możliwości :)
ano ma, głownie dzięki pięknemu w mojej ocenie bokeh.Mimo to sprzedaję i przesiadam się na takumara 1.8/55 jestem ciekaw odczuć własnych jak i szanownego audytorium, ale to już niebawem.
Bardzo malowniczo wyszły kwiatki, zarówno rumianek, jak i mlecz. Też bardzo lubię ten obiektyw.
pierwsze mnie max urzekło, patrząc na nie mam wręcz wrażenie jakbym widziała jak chmury się przesywają.
z serii 'Moja Opowieść Krakowska' 2ka jest najlepsza.
czekam na więcej zdjęć Krakowa ; )
Obawiam się, że muszę rozczarować, bo więcej zdjęć z Krakowa nie przewiduję. Bywam tam nie często, bo....nie lubię tego miasta po prostu.