-
No-shadow Kick, w koncu sie udalo, ale to nie tak strasznie trudne - w uzyciu byl statyw, miseczka z woda wypelniona na max, tak ze sie wylewalo na talerz na ktorym stala, plus gabka do zmywania naczyn.
A aparat ustawiony byl na 1/1000 (zal ze w moim olku nie ma wiecej, byly by ciekawsze efekty), f5,6 (chyba tego nie pamietam), dwie soczewki close-up HAMA +3 i +4D, na sztywno ustawiona ostrosc i zabawa z WB - akurat ktorys z wpisanych w menu dal efekt tej zolci...
Ciesze sie ze sie podobaja, postaram sie cos jeszcze pokombinowac do soboty (a jak nie to dopiero po powrocie z urlopu)
POZDRAWIAM
-
Witam po urlopowej przerwie i foceniu "do albumu" :-).
A oto moje kolejne podejscie do makro, tym razem to mucha uchwycona poznym popoludniem
zdjecie z soczewkami makro, plus lampa z racji juz slabego swiatla na dworze, robione z "reki". Prosze o komentarze i sugestie...
POZDRAWIAM[/img]
-
Nie wiedziałem, że muchy gumę żują ;) troszkę mi ostrości brakuje.
-
Nie widze foto. Moze inny server i zmiana linku.
-
Zmienilem, cos sie ten teges serwer zmienil i adresy pozmieniali... :twisted:
POZDRAWIAM
-
I przy okazji kolejna fotka tygryka ustrzelona jakies 2 miesiace temu :-) dla mnie laaadne bydle i na chwile sie zatrzymalo, tak ze wszedl ladnie w caly kadr
Prosze o wasze opinie i sugestie,
POZDRAWIAM
-
Kurcze, potworki niezłe znalazłeś :)
Świetne fotki. Kropelki naprawdę niezłe. Zwłaszcza te w ciepłych kolorach.
Oby tak dalej. Aż miło poparzeć.
Pozdrawiam.
-
Ciesze sie, ze fotki sie podobaja, to jeszcze na dobranoc dorzuce:
1. Chaos w sieci...
2. Oczekując na...
3. Zmiana tematu ;-) Wieczorna modlitwa.
zapraszam do komentarzy,
POZDRAWIAM
-
Trzecie z serii najlepsze. Drugie nie ostre i ciezko odszukac temat zdjecia. Pierwsze chyba tez ma cos z ostroscia.
-
.
Najbvardziej podoba mi sie 3 fotka. Na pierwszej troche nie wiadomo na co patrzec i chyba troszke ta trawka przeszkadza. Fotke numer 2 to mam wrazenie jakby byla lekko poruszona albo ostrosc poszla w las. Na 3 jest oki. POZDRAWIAM