-
W tym co piszesz masz dużo racji. Bombowiec z uwagi na postawę jaką przyjęła kaczka jest wart zrobienia zdjęcia. Kaczka która na wodzie w rzucający się w oczy sposób przymkła oko też jest warta uwiecznienia. Wijaca sie polna droga przepełniona niemal zanikającą naturalnością dobrze, ze została sfotografowana. Zdaję sobie sprawe, że są to tematy fotografowane wielokrotnie i niemal oklepane ale, czy widząc żyjącą obok mnie naturę mam nawet nie wyciągać aparatu. Kończąc chcę powiedzieć, że dobrze iż dzielisz się na forum zatrzymanymi przez Ciebie chwilami. Wiem też, że większą popularnością cieszą się inne dziedziny fotografii, ale też wiem, że porządnego widoczku nie znajdziesz za rogiem betonowego bloku, za najbliższym skrzyżowaniem ulic a kaczka nie w każdej sadzawce pływa. Mam też nadzieję, że forum pozostanie fotograficznym a nie sumą swojego stosunku do innych dziedzin fotografii.
-
Dziękuję Wiejo :) Bardzo dobrze oddałeś to, o czym myślę :)
14. Jesień w Parku Krajobrazowym Doliny Bystrzycy
I dwa ostatnie... bez tytułu...
15.
16.
-
16. i 13. bardzo ładne. 15. też, ale jakby było w kwadracie.
-
Fajne badylki
zdjęcie 14 i 16 i się spodobały
-
14 bardzo mi się podoba. Pokazuje taki smutek jesienny. Liście już od dawna leżą na ziemi i straciły swą żywą barwę. Brak światła słonecznego tym bardzie potęguje nastrój takiego jesiennego przygnębienia. O, tak widzę to zdjęcie.
-
Bardzo stonowana i nostalgiczna jesień. W użyciu był Twój wielki obiektyw ale warto było.
-
Bardzo dziękuję. Teraz jeszcze pokażę tego rozśpiewanego gościa ;)
17. Kos
-
Powiem tak: gdyby nie to białe na pierwszym planie, byłoby to masakrycznie dobre zdjęcie, a tak jest tylko dobre. Świetny kontrast, biały/wypalony bokeh gra tutaj znakomicie.
-
Dzięki, no niestety zgadzam się, że ta gałązka sporo szpeci. :???: Niestety nie było możliwości, aby ją ominąć. Miałam wątpliwości do do tego bokeh, właśnie z uwagi na to, że światło wpadało w zasadzie od tyłu modela.
-
Bardzo mi sie podoba to rozśpiewanie nutami oraz ferią świateł. Też bym się takim pochwalił pomimo gałązki.