Heh... Malenstwo super... Fajne ma kolorki ten oto pajaczek, tez chcialbym takiego uchwycic... POOOZDRAWIAM
Wersja do druku
Heh... Malenstwo super... Fajne ma kolorki ten oto pajaczek, tez chcialbym takiego uchwycic... POOOZDRAWIAM
Fajny zwierzak :) lubię takie, ostatnio nie mam jednak szczęścia do tak kolorowych okazów.
Ja tez poluje na te pajaczki ale jakos ostatnio nie mam szczescia do nich wogole.... Jest taki ladny u mnie za oknem ale wylazi tylko w nocy ... ehhhh :> Ale piekny okaz :)) POZDRAWIAM
Pająka spotkałem w Bieszczadach jak i "to" też:
Troche ciezko sie skupic na obiekcie. Cos mi nie pasi, ale nie wiem co.
Bo to zwierzę jest tak wymyślone żeby się nie rzucać w oczy :wink:
Pozdrawiam
wiem, ze troche kadr nie ten ale bliżej nie miałem się odwagi zbliżać, jutro ponownie jade w Bieszczady więc jak spotkam żmijkę to może ładniejszą fotę jej strzelę. "Jak się zgodzi oczywiście. :wink: "
@luc4s:
hmm masz oly 740 troche zooma tam jest mozna stac troszke dalej; kwestia zasięgu żmii :lol:
Pająków ciąg dalszy:
Jeden z pierwszych z konwerterem, przez co trochę nie ostry. Prezentuje go ponieważ, nigdy więcej nie spotkałem tak zielonego pajęczaka.
:shock: Masz jakiś dar w znajdowaniu coraz to ciekawszych okazów pająków (i coraz mniejszych) :)
Pozdrawiam