-
6 dni roboczych + weekend, cały czas w stresie i ze smutkiem z braku mojego olka. I wrócił! Po prostu ŻYLETA! I jestem chudszy tylko o stres, nie musiałem płacić za głupotę. Jest to kolejny dowód na to, że decydując się na Olympusa, decydujemy się także na najlepszy serwis - inne systemy mogą nam tylko zazdrościć, spuszczając uszy :esystem:
Dzisiaj wysłałem podziękowania do serwisu, choć nie tak radykalne jak alkohol :)
-
Odp: szklo za matowka
Minelo tyle czasu a jednak dalej jakis niedouczony ( ja ) zabral sie do czyszczenia :( niestety aparat juz nie na gwarancji chodz nie ukrywam ze nie narobilem az takiego sajgonu jak na niektorych prezentowanych zdjeciach
pozdrawiam
-
Nie wiem jak i czym czyścicie - matówkę oraz szkło pryzmatu? Wykonywałem tę czynność może z 3 razy w domowych warunkach zawsze skutecznie - nie używałem szmatek ale pędzel oraz dużą GRUCHĘ fotograficzną (dmucham nią również na obiektyw gdy trzeba). Wyjęcie matówki np. e510 to żaden problem nawet dla okularnika sam zmieniłem oryginalna matówkę z tymi trzema punktami na typową matówkę analogową spisuje się świetnie zarówno na ostrzeniu OM czy AF nie widzę czerwonego paprocha ale ostry obraz w dużym kole matówki JUŻ się do tego przyzwyczaiłem i na trzy punkty nie powrócę!
-
To, ze ty ich nie widzisz, nie oznacza, ze ich tam nie ma ;)