Ale był zajechany robota ... :)
dawno już go tu nie było..
Nie mniej Fatman... my Cię szanujemy i lubimy. Dawaj więcej.....
Wersja do druku
Ale był zajechany robota ... :)
dawno już go tu nie było..
Nie mniej Fatman... my Cię szanujemy i lubimy. Dawaj więcej.....
Podoba mi się Twoja obróbka. Staranna, przemyślana - nic nie jest przeostrzone, to co ma być nasycone takie jest, to co ma być przytłumione też takie jest. Zdjęcia jasne, o dobrym kontraście itd. To lubię, bo w połączeniu z dobrymi kadrami daje zawrotne efekty. 90% Twoich zdjęć bardzo mi się podoba.
Bardzo dziękuję za pochlebne komentarze :-) Zeby nie sknocić efektu, następne zdjęcie dam za jakiś czas, czyli wtedy kiedy zrobię takie którym można się pochwalić ;-) Obecnie znowu dopadła mnie mania filmowania........ ale weekend niebawem, pewno coś ciekawego się urodzi :-) No i pewne dane z dysku powinienem już do tego czasu odzyskać :D
Ok to następne, tym razem całkowicie na luzie.......... ale jakoś tak przyjemnie wyszło, że postanowiłem pokazać te zdjęcia na forach i blogu ;-)
Sobotni spacerek......... i oczywiście moja ulubiona (jedna z dwóch) modelka ;-)
Większe i więcej na moim Fotoblogu, na który serdecznie zapraszam.
Super naturalna modelka. Ze zdjęć bije wielka radość, która zaraża;)
Jedyne do czego leciutko się przyczepię, to ostrość trzeciego zdjęcia. Mam wrażenie, że prawe oko modelki jest lekko nieostre.
Ogólne wrażenie, jak najbardziej na plus:)
wykrecik, słowa uznania dla Twojego oka -starałem się jak mogłem, żeby ukryć nieostrość tego zdjęcia (całe trochę poruszone ;-) ) i jak narazie Tylko Ty zobaczyłeś, że coś jest nie tak :-)
Modelka naturalna jak ją dobrze rozśmieszę, co tym razem mi się udało.
Dzięki za komentarz.
Dobrze ją musisz rozśmieszać:)
Pozwolę sobie zauważyć, że ja też nie zauważyłem ;)
Gdy się przyjrzeć to...rzeczywiscie ale wcale nie przeszkadza.
Portrety bardzo miłe i ciepłe.
Wszystkie świetne, a najświetniejsze drugie, to jest małe, prawa góra, bije z niego optymizm, a kolory są wiernie oddane i wyglądają bardzo naturalnie.
Pozdrowienia.
Bardzo przyjemne! sympatyczne, żywe w odbiorze.
pzdr