Piter stres to ja zalapalem jak sie chwalilem na ircu naszym ze na jednym aku zrobilem 1300 zdjec... po chwili okazalo sie ze stabilizacje mialem wylaczona:D
Ciesze się ze sa osoby którym podobają się zdjęcia :)
Wersja do druku
Piter stres to ja zalapalem jak sie chwalilem na ircu naszym ze na jednym aku zrobilem 1300 zdjec... po chwili okazalo sie ze stabilizacje mialem wylaczona:D
Ciesze się ze sa osoby którym podobają się zdjęcia :)
Nie zdążyłem przed zamknięciem w wątku o ślubach więc napiszę tu.
Da się wyczuć, że kilka osób po cichu liczy na porażkę Wilda i podsyca temat...
Ktotek zadał właściwe pytanie ale za wcześnie by na nie odpowiedzieć. Przecież nikt normalny nie jest w stanie powiedzieć tuż po ślubie, które zdjęcia są topowe, bez jaj. Wild wstawił próbki tylko a nie zdjęcia na "wynos". Dajcie chłopakowi trochę czasu, jak zrobi całość to sobie być może pojeździcie.
To ja też, bo też nie zdążyłem :P
Panowie dajcie spokój.
Nerwy do słoika proszę wsadzić. WildLight nigdzie nie pisał, że jest "master"... Zamiast konstruktywnej polemiki, widzę jazdę po burej kobyle...
Chyba nie o to chodzi co ?
Nikt tu nie próbuje nawet odrobinę pozytywów znaleźć, a ilu z was widziało taki ślub... ? Nie szafujcie też sloganami typu "pokaż zdjęcie co się obroni..." bo to już jest nudne. Nieważne czy macie ładne zdjęcia. Kałużyński by was rozdeptał jak by chciał swą retoryką. Jednak wróćmy do tematu. Zdjęcia mają swój klimat, choć mają wiele braków WL musi sporo się jeszcze nauczyć, to już wiemy. On sobie to na spokojnie wypunktuje..
Powodzenia.
Jedna podstwowa sprawa-->zaduzo flasha:)