Swędzi bo się nie mył .... :)
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
Nie nie z tego roku ... letnie , ciut starsze :)
Wersja do druku
Bocki pierwsza klasa
i całe szczęście ze starsze, wystarczy ze rośliny wariują i kwitną w styczniu :roll:
Dzięki za dobre słowo :).
W moim małym zaścianku nic się ciekawego nie dzieje :).
O wczesnych porach wolnych od pracy dni ludzie żyją rytuałami..... Te same osoby, w tym samym czasie, w tych samych miejscach.
Już z niektórymi znamy się z widzenia :)....
24
Załącznik 218376
Zastanawiam się, kiedy im przyjdzie ochota pogonić mnie :mrgreen:....
W dużym mieście jest jednak dużo łatwiej .
Czułe słówka....
25
Załącznik 218377
A to mój ulubiony "kwiatuszek" z ogródka miejscowego zabytkowego kościółka....
26
Załącznik 218378
...
Ostatnio sięgnąłem do płyty jeszcze CD, nagrywanej w roku 2003 lub coś koło tego. Wszystko elegancko się otworzyło.
Otwierałem też DVD sprzed dekady i wszystko ok.
Ważne były zawsze dwie kwestie - dobre nośniki i .. nie przekraczanie prędkości nagrywania około 4x .
Płyty jakiś się trzymają, przechowywanie na nośnikach półprzewodnikowych - to jest dramat..
Ładnie i różnorodnie w wątku więc z ciekawości co nowego będę zaglądał. Gulasz mnie wyręczyła bo jest w tym zdjęciu to coś. Też niedawno przegrywałem z płyt zdjęcia na dysk. Były to jeszcze 750 CD i DVD. Po latach przechowywania nie miałem żadnej trudności ze zgraniem. Nigdy nie korzystałem z maksymalnej prędkości nagrywania pamiętam, że była to max połowa.
Dzięki koledzy za odwiedziny. :)
Nie mam pojęcia co zawiodło... Z całą pewnością nie nagrywałem x2 czy x4 na pewno szybciej.
Z prędkością x2 nagrywałem tylko muzykę. I mimo to, po mniej niż 10 latach wszystkie tak nagrane muzyczne płyty są usiane trzaskami. I to na nośnikach różnych marek. .
Ewentualnym winowajcą może być napęd który wtedy posiadałem.
No chyba że w tym czasie miałem wybitnego pecha z zakupem nośników...
.
Oczekiwanie....
27
Załącznik 218411
...
Czekają na wiatr, czy na szarże Don Kichota ???
:shock: :mrgreen::mrgreen::mrgreen: