Ja się natrudziłem, żeby wszystko było prosto. Jak to wyszło zobaczycie, Andrzej już widzi bo posłałem. Jest jeszcze do popracowania kolorystyka, światła, cienie i pousuwać "przeszkadzajki" o tym trzeba też pamiętać.
Wersja do druku
Ja się natrudziłem, żeby wszystko było prosto. Jak to wyszło zobaczycie, Andrzej już widzi bo posłałem. Jest jeszcze do popracowania kolorystyka, światła, cienie i pousuwać "przeszkadzajki" o tym trzeba też pamiętać.
Zrzut ekranu z Darktable przy zastosowaniu automatycznej korekcji pionów i poziomów :mrgreen:
https://chmura.bodziodug.pl/index.ph...yici8Z/preview
Zostaje zrobić to ręcznie, będzie lepszy efekt
A mnie się powiększył. :shock: :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
Eee tam pięć minut i gotowe. :mrgreen:
Może i się wyprostowało, ale ze zdjęcia niewiele pozostało. :shock: :mrgreen:
T nie jest nowe szkło ..... :) co najmniej 10 lat...
Niczym jest ten bagażnik, a las letniskiem, w porównaniu do pręgierza z tego zamku przed którym Cię postawimy i zrobimy co trzeba...... za co ....za pierdzielenie głupotek :mrgreen:
Do kwadratu :)
Mam to maleństwo i wiem jak je podejść i gdzie popieścić :mrgreen:
Aaa, no więc znasz je na wylot, zrobiłem nim panoramę we wnętrzu tego zamku, 7 pionowych zdjęć i na prawdę ładnie dało radę, ale faktem jest, że trzeba uważać na ten słoiczek [emoji846]
Wy jesteście normalne zboki jakieś :mrgreen: Jeden o pręgierzu, drugi o miłości do szkła... ciesz się narodzie bo forum sprawnie działa :)
Faktycznie, jest spora poprawa, fota 4 MB wpadła mi w kilka sekund