Ty :D :D :D
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
a od dziś Owieca jest Blue Black Sheep xD xD
Wersja do druku
Ty :D :D :D
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
a od dziś Owieca jest Blue Black Sheep xD xD
Traktuj to jako wypowiedź prywatną.
Podobnie sepia nie jest czernią i bielą, a jakoś nie słychać tutaj gromów... Przejrzysz listę zdjęć, to z pewnością zauważysz o którym mówię (; Nie wiem czy widziałeś to słynne "zdjęcie nr 17", ale ono naprawdę było zrobione, obrobione i wrzucone tu dla jaj. Tymczasem z takiego drobnego żarciku robi się tu tzw. "shitstorm". Jestem sobie w stanie w 100% wyobrazić, że Czarna_Offca widząc to zdjęcie uśmiechnęła się ukradkiem pod nosem, potraktowała to jako żart i jako prawdziwa pokerzystka z kamienną twarzą postanowiła pociągnąć ten blef dalej.Cytat:
Trzeba mieć mocno luźne podejście do faktów, przecież w tytule edycji jest wyraźnie B&W! Zdjęcie kolorowe to nie B&W
Przecież w tym konkursie nie można wygrać żadnej kasy, więc ten formalizm w wymaganiu dosłownego przestrzegania każdego słowa chyba jest przesadzony... To jest zabawa. Poprzednim tematem była "radość o poranku" - jak ktoś wrzuciłby zdjęcie na którym jest smutny, albo zrobione o 12tej (albo wieczorem), to też by był taki lincz?
Mój wniosek o przywrócenie zdjęcia ma na celu właśnie sprowadzenie dyskusji na właściwy tor. Osoby które nie widziały tego zdjęcia mogą teraz snuć przypuszczenia że był tam jakiś super-portret aspirujący do zwycięstwa, który chciał kolorem zyskać nieuczciwą przewagę nad innymi. Tymczasem to zdjęcie to BYŁ żart (jak dla mnie naprawdę niezły [; ). Jeśli ktoś tego w tym zdjęciu nie widzi, to... smutne (;
Idę po popcorn :D Kto chce?????
To ja też powiem co myślę :)
A co.
Jak dla mnie wszystkie zdjęcia, o które jest awantura to mogłyby spokojnie zostać.
Głosujący mają swój rozum i sami nie daliby na nie głosów.
Wystarczyłby jeden post z informacją, że coś jest nie tak i następnym razem organizator brałby to pod uwagę.
I tyle w temacie.
Uczestniczę w popRAWce żeby się czegoś nauczyć. Niektórzy pewnie biorą udział, żeby pokazać swój kunszt.
Ale jak widać są też osoby, które zajmują się przede wszystkim pilnowaniem regulaminu :roll: Prawnicy czy co .....
Już się spotkałem z takim podejściem do tematu jak w pewnej poprawce "zniknąłem" chmurkę :)
Też była wielka awantura i dyskusja na kilka wątków po kilka stron :)
Życzę wszystkim OLYforumowiczom więcej luzu i spokoju.
A jak nie to trudno. Dostosuję się.
PS. Offca fajnie prowadzi zabawę. Wracaj .....
Nie biorę udziału w tematycznych tylko dlatego, że działam mocno amatorsko i nie mam takich fajnych zdjęć :cry:
@ogc13 chcesz popcorn??? I piwo do tego????