Nie sprzedaję, widział kto takie foty na sprzedaż auta...
Wersja do druku
Nie sprzedaję, widział kto takie foty na sprzedaż auta...
Widziałem. Sztuczne błyski (?) mi nie pasują. Nie mogłeś wybrać lepszej scenerii? Słup bardzo wysokiego napięcia odwraca moją uwagę od autka ;-)
To przyznam, że ja takich nie widziałem, raczej olałbym ogłoszenie z takimi fotami.
Sceneria rzeczywiście nie najlepsza ale wydaje mi się, że nie jest strasznie ;) Słup na wszystkich czy na którymś z nich? Następne będą w lepszym otoczeniu, obiecuję :)
Słup i druty na tym pierwszym ;-) Drugie to taka prywatna reklama autka miejskiego ;-) A może ja się tylko czepiam.
PS: jak znajdę fotki z takich "upiększonych" ogłoszeń sprzedażowych, to zalinkuję.
do takich klimatow przydalby ci sie fiszaj, albo najmniej 9-18 :)
mnie sie tam podoba obrobka na pierwszych dwoch. trzecie przywodzi na mysl ciemny pasek na szybie samochodowej z przodu :)
daghda: z tym słupem... może jest w tym coś na rzeczy ale sam nie wiem; z jednej strony to element "krajobrazu" miejskiego i jakoś tak mi się komponuje ładnie w kadrze, ale z drugiej strony może rzeczywiście trochę przeszkadza... co do błysków to przyznaję się - poszalałem sobie :D mam oczywiście wersję "bez" ;)
k@czy: dzięki :) fajnie, że Ci się podoba. "fiszaj" albo 9-18 (albo 7-14, hehe ;)) to na pewno by się przydał, do takich ujęć i do ślubnych interesów ale narazie to odległa planeta... no i dodam, że całkiem zabawne skojarzenie z tym paskiem :)
A mi się podobają ostatnie trzy. Fajnie z kolorami kombinujesz, leży mi taki klimat. Teraz śmigam nadrabiać zaległości.
A, cześć! ;)
Cześć Bern, witaj :)
Fajnie, że trafiają do Ciebie moje najnowsze "kombinacje" ;)