w kolorze bardziej przyjemnie sie prezentuje a szczególnie kolor oczu to mocny punkt tego portretu. Pozdrawiam.
Wersja do druku
w kolorze bardziej przyjemnie sie prezentuje a szczególnie kolor oczu to mocny punkt tego portretu. Pozdrawiam.
Babcia mi się podoba i to raczej ver.6.0 ;)
Co do fotki nr 10, nie dodam za dużo, no może tylko własne porównanie: kolor jest jak oglądanie filmu a BW jak czytanie książki.... czyli co kto w danej chwili woli a OBIE są ładne ;)
Jak Wam się podoba rumianek:)?
Płatki na dole i po prawej jakby trochę przepalone.
No i jak dla mnie, za mala GO.
Róża byla ciekawsza.
dlatego poddałem ją pod ocenę:)))
Tutaj troszke niewycelowałem, ale rumianek jest:) Te rzepalenie to moja wina - obróbka - tak na prawde nie ma przepalenia.
świetnie przedstawiłeś biel w górnej części zdjęcia jest czysta, nie razi i sprawia miłe wrażenie, gorzej z dołem kadru na którym nie ma juz takiego ładu. Pozdrawiam.
Witam
Rumianek - podoba mi się. Jeśli chodzi o przepalenia to tutaj nic mnie nie drażni. W rzeczywistości, gdy patrzę na mocno oświetlone, białe powierzchnie, to mój wzrok/mózg również nie rejestruje wszystkich szczegółów. Głębia ostrości też wydaje mi się odpowiednia, płatki piękne ale wzrok skupia się na środku kwiatu.
Pozdrawiam
proszę o kilka cierpkich uwag:)
Skąd pomysł na dyptyk?
Prawa cześć bardziej mi się oczy modelki daja po oczach patrzacemu ;)
Lewy portret tez przyjemny i wart pokazania.
Jako całość IMO, nie bardzo pasuja do siebie.