Wersja do druku
Eeee! Bodzioooo!
Pętna 2033. Załącznik 163125
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip Pętna 2033. Pięknie, tylko wywołać na podwórko i proszę! :-)
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip Jako że w wątku Marcina zostałem wywołany do tablicy, to takie małe kompendium Beskidu Niskiego... Beskid Niski :mrgreen: No, pięknie to wyszło, zwłaszcza zimowe zdjęcia :)
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip Pętna 2033. Załącznik 163125 Ładny zimowy widoczek. Dobrze mz., że nie korygowałeś balansu bieli. Cytat: Zamieszczone przez Bodzip Jako że w wątku Marcina zostałem wywołany do tablicy, to takie małe kompendium Beskidu Niskiego... Beskid Niski :mrgreen: Podoba się to kompendium, może tylko konik nie pasuje do całości.
Cytat: Zamieszczone przez andtor2 Ładny zimowy widoczek. Dobrze mz., że nie korygowałeś balansu bieli. Podoba się to kompendium, może tylko konik nie pasuje do całości. Hej, dzięki za zaglądnięcie :) Koniki Huculskie to wizytówka BN. Pewnie będzie ich troszkę więcej.
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip ...Koniki Huculskie to wizytówka BN. Pewnie będzie ich troszkę więcej. Pewnie dlatego, że jeden, to mi nie pasuje:)
I taka powinna być zima w górach :)
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip Pętna Ponętna... ta zimowa aura :-) Pozdrawiam cieplutko Ciebie i Noszącą Obiektywy ;-)
Ostanie bardzo fajne. Wywołać i wkleić w okno - widok na Święta jak znalazł.