Wersja do druku
Cytat: Zamieszczone przez helmuth No dobra! Pogadaliśmy, pośmialiśmy się a teraz wracamy do zdjęć! :mrgreen: Załącznik 110710 Robia wrazenie.
Wreszcie się udało, po kilku mniej udanych próbach. Dzięki. :)
No i na koniec skręciłem sobie ... zdjęcie: Załącznik 110776
Cytat: Zamieszczone przez henry1 A ja nie będę wciskał wazeliny jak przedpiścy. :evil: "poczułem się urażony henry1" :-P , podoba mi się to piszę, że mi się podoba. A wazelinę mam..... P.S. :wink:
Cytat: Zamieszczone przez piozet ... podoba mi się to piszę, że mi się podoba. Eee, to to każdy potrafi! Napisać, że się podoba, kiedy jest ohydne- to dopiero coś :mrgreen: PS Odwrotnie- też trzeba mieć jaja :-P
Cytat: Zamieszczone przez helmuth No i na koniec skręciłem sobie ... zdjęcie: nareszcie coś na krzywo , fajne :wink:
Cytat: Zamieszczone przez piozet "poczułem się urażony henry1" :-P , podoba mi się to piszę, że mi się podoba. A wazelinę mam..... P.S. :wink: :shock::oops::mrgreen::mrgreen: Ja to tak tylko na wesoło, mnie też się spodobała krystaliczna czystość foty.
:mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez helmuth No i na koniec skręciłem sobie ... zdjęcie: :shock: Bomba, no co ja więcej mogę powiedzieć.
Cytat: Zamieszczone przez helmuth No i na koniec skręciłem sobie ... zdjęcie: Załącznik 110776 Genialne, takie w stylu CzaRmaX'a, z dołożoną Twoją analityczną wnikliwością w linearność pokręconych linii paralelnie ku nieskończoności nieznośnie lekkiego bytu bieżącymi (chyba bredzę...)