Wersja do druku
Cytat: Zamieszczone przez helmuth Cóż za zgodność, aż mnie zatkało. Zobaczmy, czy w galerii też będzie taka jednomyślność :-P Masz jakieś wątpliwości? :)
Ano mam- galerię ogląda wielu, którzy niekoniecznie są "fanami" architektury, za to są fanami oceniania ;)
Cytat: Zamieszczone przez helmuth Ano mam- galerię ogląda wielu, którzy niekoniecznie są "fanami" architektury, za to są fanami oceniania ;) O to to to, dlatego omijam szerokim łukiem
Cytat: Zamieszczone przez helmuth Dziękuję wszystkim. :) Cóż za zgodność, aż mnie zatkało. Zobaczmy, czy w galerii też będzie taka jednomyślność :-P Też mi się podoba, ale ten pierdolnik z lewej strony budynku w lewym górnym rogu, bym wyciął. Wtedy będzie miód malina ;) PS. To żeby nie było, że wszyscy tylko kadzą ;)
Cytat: Zamieszczone przez ahutta Też mi się podoba, ale ten pierdolnik z lewej strony budynku w lewym górnym rogu, bym wyciął. Wtedy będzie miód malina ;) PS. To żeby nie było, że wszyscy tylko kadzą ;) O jak fajnie że się zgadzamy... hihi
Cytat: Zamieszczone przez ahutta ... ten pierdolnik z lewej strony budynku w lewym górnym rogu, bym wyciął. Żartujesz? On jest tam, niezbędny :-P
Cytat: Zamieszczone przez helmuth Żartujesz? On jest tam, niezbędny :-P Pod względem budowlanym pewnie tak :D
Cytat: Zamieszczone przez ahutta Pod względem budowlanym pewnie tak :D To naprawdę nieistotne. Zostawiłem- znaczy jest niezbędny i tej wersji będę się trzymał :mrgreen:
A ja nie będę wciskał wazeliny jak przedpiścy. :evil: ... ... ... Fajna fota Heniu. :mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez henry1 A ja nie będę wciskał wazeliny jak przedpiścy. :evil: I słusznie, bo ja nie cierpię wazeliniarzy :evil: Cytat: Zamieszczone przez henry1 Fajna fota Heniu. :mrgreen: Dziękuje :mrgreen: