512, 513, 515 - to faworyty moje. wygrywa 512. jest świetne.
Wersja do druku
512, 513, 515 - to faworyty moje. wygrywa 512. jest świetne.
Wroclaw lubie,rzdko bywam wiec z przyjemnoscia...
Dzięki panowie, cieszę się, że komukolwiek coś z tych moich miejskich fot się widzi. Ja je foce całkowicie na luzie, pamiątkowo-spacerowo :)
Ładna fotorelacja. Miło się ogląda.
Y511;Y513; swietne.
Zdjęcia miejskie jakoś specjalnie mnie nie wciągają, ale kadr 512, jak dla mnie, jest świetny.
Dzięki chłopaki, mnie miejskie foty też nie do końca wciągają, ale czuję że tej zimy takich jeszcze trochę będzie :), może jak czasu stanie to pobawię się tym kadrem jeszcze :)
Kilka kadrów z Tatr, udało mi się wyskoczyć w weekend, bardzo relaksacyjny wyjazd z nastawieniem na imprezkę i "lekkostrawne" łazikowanie...
Y516
Załącznik 141367
Y517
Załącznik 141368
Y518
Załącznik 141369
Y519
Załącznik 141370
Y520
Załącznik 141371
Y521
Załącznik 141372
Y522
Załącznik 141373
Dużo śniegu. Domek zasypany.. :grin:
Fajne zdjęcia.
Lazikowanie po...musialo byc zbawienne.
Było spoko, nie przesadziliśmy i jakoś daliśmy radę :)
516, 520, 521 - te mnie się widzą
może i u nas w przyszłym roku będzie śnieg
Bardzo przyjemne w odbiorze kadry.
Fajne zimowe kadry, swiatelko swietne.
Widzę, że też byłeś w weekend w tatrach i fajne kadry przywiozłeś :grin:. Ładnie Świnica się prezentuje, nawet myślałem żeby na nią w tym tygodniu wyskoczyć ale czasu brakło niestety.
Jechaliśmy w sumie tylko dlatego, że przyleciał z krótką wizytą Kumpel ze Szkocji. 98% fot to foty pamiątkowe takie jak te
Y523
Załącznik 141398
Y524
Załącznik 141399
Ha, tu zawsze się przyjemnie zagląda :)
ja Was nigdy nie zrozumiem. po co chodzić po tych górach jak można wygodnie jeździć - patrz Y523:mrgreen:
e tam, wjechać czasem to wjeżdżamy...szczególnie po imprezie ;) ale zawsze schodzimy, czasem niekoniecznie szlakiem
Załącznik 141404
widzę, że impreza nad wyraz się udała :grin:
Tak, główny cel wyprawy udał się znakomicie, bilety na kolejkę, na Kasprowy przezornie kupiliśmy online dwa dni wcześniej :). Wybraliśmy porę przed samym południem by organizmy miały szansę wypocząć po nocy... i by móc nacieszyć się słońcem na szczycie.
Ale gębulec masz roześmiany. Super :D
rewelacja :) :) :)
uwielbiam patrzeć na góry - zawsze mnie uspokajają (no chyba że w głowie mam świadomość ile trasy przede mną i że trzeba się sprężać ;) )
Z Wrocławia najbardziej podoba mi się 512. super klimacik w tych szarościach, no a górskie... jak zawsze super, jeszcze z taką pogodą.
Pozdrawiam
Robert dobrze, ze nie po pas...:-)
Dzięki Panie i Panowie drodzy za słowa miłe :) Niestety póki co nie ma kiedy z aparatem wyruszyć nawet na chwilę, nawet na forum jeszcze jakiś czas mało aktywny będę. Mam fajną wyprawę w planach, ale by nie zapeszyć póki co cicho-sza...
A przy okazji życzenia świąteczne składam Wszystkim zaglądającym i nie zaglądającym, Smacznego Jajka, Mokrego Dyngusa i ... (niech każdy sobie doda czego mu trzeba) :)
Witam po długiej przerwie, coś mam i pokaże, na razie jedno, bo czasu nie ma... Jutro pod wieczór jeszcze co nieco powinno się udać wrzucić.
Y525
Załącznik 146687
Gdzie był, jak Go nie było ? - fajnie że jesteś :)
Robert, brakuje mi Twoich kadrów... weź zaległy urlop i zaległości czas nadrobić! ;)
Głównie robota na tapecie, szczęście wolny weekend miałem, to udało się wyrwać na krótki odpoczynek. A w Pieniny pojechaliśmy, coś tam pofociłem w końcu, choć nie był to wyjazd foto, a i pogoda nie rozpieszczała...
No w końcu jakieś górki od Ciebie, niecierpliwie czekam na kolejne zdjęcia :grin:
podoba mi się, choć w tym wątku to nic nowego
takie jakby 2 różne światy. Tam gdzieś zima, a tu blisko wiesna
Cieszy mnie, że Wam się podoba. Niestety powietrze zbyt przejrzyste nie było, co nieco mnie wkurzało...Ale co zrobić, przynajmniej miałem okazję aparat do ręki wziąć i coś tam utrwalić.
obiecane, nie ma super kadrów, bo i nie po to jechałem...Ot pamiątkowe foty z wypadu wypoczynkowo-imprezowego ;)
Y526 Na Palenicy
Załącznik 146750
Y527 Na Palenicy
Załącznik 146751
Y528 Sromowce Niżne
Załącznik 146752
Y529 Sromowce Niżne
Załącznik 146753
Y530 Sromowce Niżne
Załącznik 146754
Może i pamiątkowe ale całkiem fajne :grin:. Szczególnie pierwsze mi się spodobało, i to nawet bardzo - jest dobry kadr i klimacik :grin:
armatki wyglądają jak zdezorientowane roboty, patrzą się w różne strony z pytającym wyrazem paszczy "gdzie my jesteśmy? co my tu robimy?"
pierwsze fajne - takie pochmurne
Dzięki za wpisy :)
Jeszcze kilka testowych filtra szarego ND16
Y531
Załącznik 146802
Y532
Załącznik 146803
Y533
Załącznik 146804
Y534
Załącznik 146805
i filtr szary wyszarzył kolory :shock: :mrgreen: