te zwisające nogi- bomba! Fajnie uchwycone. Nie rozstajesz się z aparatem, czy chłopcy wisieli tak cały dzień?:grin:
Wersja do druku
te zwisające nogi- bomba! Fajnie uchwycone. Nie rozstajesz się z aparatem, czy chłopcy wisieli tak cały dzień?:grin:
Nie rozstaję się raczej. Zazwyczaj jest tak , że jak mam aparat przy sobie to nic się nie dzieje, a niech się zdarzy , że go nie mam- o dżizas ile się nagle kadrów pojawia w łepetynie.
Gdyby tam chłopaki wisieli cały dzień to odleżyny i żylaki na ***** murowane ;)
następne zatem
Babka spogląda, czy jej cygan z atelnią majtek tudzież innej galanterii nie podwędzi :wink::grin:
:lol: Gość idąc z tą patelnią mamrotał coś pod nosem, wbudzając ogólne zainteresowanie. Wyglądał jakby miał zamiar tę patelnię wmontować komuś w organizm ;)
Niedawno odbyło się we Wrocławiu spotkanko klubu pod wezwaniem olka. W wątku poświęconemu temu spotkaniu powklejałem trochę fot, stwierdziłem, że wkleję również w tutaj ( Zawsze więcej ludzi to zobaczy i wyrazi opinię ). Piszcie proszę co wam się nie podoba, lub podoba itp itd - chodzi mi oczywiście o techniczną stronę ;) Albo najlepiej piszcie TU -
https://forum.olympusclub.pl/showthr...t=15671&page=9
"B" zdecydowanie lepiej wypadają za względu na światło, na "a" twarze się blade do bólu. Oj potrzymałabym takiego w rękach:mrgreen:
zdecydowanie bardziej podobają mi sie wersje b ponieważ kolory twarzy bardziej naturalne, czerń broni jest bliższa prawdy. Wersje a sprawiają wrazenie trochę wypłukanych kolorów. Sposób kadrowania jak i pozy modeli na tak bo nie wieje sztucznością.
Wersja "B" bez porównania, dużo lepsza.
Facet z marketu to przecież "Leon Zawodowiec" , wyszedł tylko po mleko i bułki dla tej małej... ;-)
Facet z patelnią, widzę strzał w ostatniej chwili (brak ostrości) i żywe poruszenie Pani. To Dworzec jeszcze działą czy to może już bazar na Psim Polu?