I dopłynąłeś, JUDGE Dread i BODZIO byli na miejscu...:wink::mrgreen:
Wersja do druku
I dopłynąłeś, JUDGE Dread i BODZIO byli na miejscu...:wink::mrgreen:
Bardzo mnie zmęczyło oglądanie tego wiosłowania ;-) :-) Fajny komiks. To jest jakiś tor wodny specjalnie zbudowany?
Zapomniałbym, 150 i 153 najbardziej mi się podobają z przewagą na 150.
Tak, to jest specjalny tor wodny przy ul. Kolnej 2. Widać go jak jedziesz obwodnicą, ale pewnie bez włączonego prądu wygląda to jak zwykły basen, zwłaszcza jak nie ma zawodów. Wtedy są reklamy - większość zdjęć z tego względu nie mogłem umieścić, namioty itp. Specjalne słupy kształtują "koryto".
Z dzisiejszego wieczornego focenia - temat most, który w tym wątku już się pojawiał. Umieszczenie aparatu i kadrowownie przejęła dziś Żona. Obiektyw kitowy 14-42.
Ale po wywołaniu coś mi nie pasuje, ale nie wiem do końca co. Podaję wybrane przez Żonę fotki z prośbą o komentarz.
160.
Załącznik 151710
161
Załącznik 151711
162.
Załącznik 151712
163.
Załącznik 151713
mnie chyba kule świetlne przeszkadzają - nie dało się przymknąć przysłony bardziej żeby coś z tego wyszło, czy taki był zamysł??
Znajomy mostek :) . Pierwsze najlepsze, mnie nie przeszkadza że obcięty most, nawet fajne :)
Dziękuję za komentarze.
Istotnie gwiazdek ze świateł nie ma. Przesłonę przymykałem do f11, ale wraz z mrokiem wydłużał się czas naświetlenia. Przy 8f jak dobrze pamiętam to już prawie minutę i wtedy pojawiał się mały, uciążliwy problem: komary :)