Witaj Marta!
Najbardziej z tej serii podoba mi się s029.
Natomiast cień na s028 nie przypadł mi do gustu
Ogólnie - Brawo!
Wersja do druku
Witaj Marta!
Najbardziej z tej serii podoba mi się s029.
Natomiast cień na s028 nie przypadł mi do gustu
Ogólnie - Brawo!
Nie jestem znawcą ale lizaczkowy pomysł z tymi malowaniami oczu i tła bardzo mi się podoba. Co mi się nie podoba i czego chyba nie powinno być to tych cieni od lizaka :)
Ogolnie to chciałam zaznaczyć, że to w dalszym ciągu efekty z mojego "domowego studia" Także wielka improwizacja. Ale dziekuje :)
Improwizacja, improwizacją... jakieś techniczne niedomagania też są.
Ale... zdjęcia są bardzo sympatyczne, jak dla mnie mają odpowiedni klimat. Kwestii technicznych da się nauczyć. Dobrze że masz pomysły i czujesz temat. Akurat tego ciężko się nauczyć. Reszta przyjdzie z czasem i doświadczeniem.
Lizaczkowa seria fajna ale i ja wolałbym aby cienie od lizaka nie było. Pomysł super. Pozdrawiam.
S029, choc niekoniecznie w kwadrat (no prawie).
Poza tym.. to co pozostali - cien od lizaka. Mozna bylo po przeciwnej stronie lampy jakas "blende" postawic minimalizujaca ten cien.
T.
Dzięki za komentarze, jednak też nie byłam przekanana do tego cienia... ale cóż. :)
Heh... przedstawiam, Wam kolejny kreatywny pomysł na tło... :P Bo nim się chce głównie pochwalić.
Przed zdjęciami wkręciłam dwa druty w drewniany sufit i powiesiłam roletę okienną.
Podświetliłam wszystko uwaga : dwoma pokrywami od akwarium :P i ot
S031. Załącznik 78528
Kreatywności mojej ciąg dalszy, tym razem miałam niecodzienną okazję fotografować kobietę w takim stanie :)
Wybaczcie za nieobecność :) sesja egzaminacyjna trwa...
S032. Załącznik 79128S033.Załącznik 79129S034.Załącznik 79130S035.Załącznik 79127
Atelier domowe ciąg dalszy.
Bardzo dobra wrzutka.
Najbardziej przemawia do mnie s032 - kolorki bajka.
A masz s032 tylko że głową modelki spoglądającą na brzuszek? Myślę że fajnie by wyszło
Cześć. Moja kolejność to S033 S032 s034 s035.
Kolejny fajny pomysł. Gratuluję.