149. - fajoskie. 151. - faktycznie ciekawie przesuwa się góra-dół :D
Dla mnie 153. - kosmiczny czad. Fajna zabawa, a właściwie jej efekt.
Wersja do druku
149. - fajoskie. 151. - faktycznie ciekawie przesuwa się góra-dół :D
Dla mnie 153. - kosmiczny czad. Fajna zabawa, a właściwie jej efekt.
151, 153 - świetne.
153 – plakat do filmu „Cube”
154 – jedna z scen w Odysei kosmicznej 2001 Stanleya Kubricka
Gratuluje pomysłu
Bardzo, bardzo Wszystkim dziękuję. Ostatnio miałem doła fotograficznego, ale powoli mi przechodzi :) Co do zdjęć - po prostu byłem w ciekawym miejscu, miałem z sobą aparat i nie zawahałem się go użyć :mrgreen:
155. S.T.A.L.K.E.R.
156. Perspektywa
Tadzik ogladam 155 i zastanawiam sie ...gdzie Ty bywasz :D. Gratuluje oryginalnego spojrzenia i ciekawych fot. Pozdrawiam
Dzięki za wizytę - chciałem na końcu, ale wyjawię już teraz: to Wenecja, TA Wenecja a dokładnie "Biennale Architektury". Zdjęcia pochodzę z "Arsenału" (instalacje prezentujące różne spojrzenia na przestrzeń nas otaczającą) i z "Ogrodów" (pawilony narodowe). Statek kosmiczny, który zrobił na mnie największe wrażenia, jest pawilonem rosyjskim. Bardzo przypadł mi do gustu pomysł - wchodząc do wnętrza można było dostać i-Pada, a całość włącznie z sufitem i podłogą wypełniono tym czymś co powoli zastępuje kod paskowy. Kwadraty losowo podświetlały się, trzeba było zrobić zdjęcie i w tym momencie na ekranie tabletu otwierała się brama prezentacji multimedialnej opowiadającej coś ciekawego o Rosji. Pomysł i implementacja - moim zdaniem genialne. Mam jeszcze kilka, jak znajdę chwilę czasu to wstawię. Okazuje się że Wenecję można pokazać trochę mniej sztampowo :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
152 i 153- świetne :D
Po raz kolejny niesamowite zdjęcia. Ja też tak chcę!
Dzięki za wizytę, impreza trwa do 25 listopada więc ....
157. Szósty wymiar
158. Którędy do wyjścia ?!
Łeee, trochę nas sprowadziłeś na ziemię :)
Tak czy siak - wyłapałeś to co trza. Fajne, intrygujące.