Odp: Rowerowo- fotograficzna kariera BIKERA.
Z większości motorów pozdejmowali, a ten od auta nie chciał więc mam tylko takie. Stało tam drugi bardzo fajne auto, ale też "obładowane" reklamami.
---------- Post dodany o 13:40 ---------- Poprzedni post był o 13:37 ----------
Ten gąsienicowy to mi trochę uciekł, a jak go znalzałem to już stał koło krzaków zaparkowany. Podobnie było z jednym motorem z koszem z zamontowanym karabinem maszynowym, też przedefilował i zwiał gdzieś pod namiot.
Cytat:
Zamieszczone przez
BIKER
W mojej galerii pojazdów z ostatniego Bazaru weteranów znalazłem polski motocykl Sokół i odrestaurowany wojenny BMW.Dedykuję je tym z Was, którzy jeszcze ten wątek odwiedzają.
Dzięki wszystkim za odwiedziny.
Pozdrowerki
fajne siodełka mają :) chyba nie są zbyt wygodne :)
1 załącznik(ów)
Dla wielbicieli mojego watku, wczorajsza tecza z balkonu widziana w prezencie.
Pozdrowerki
Biker troche za ciemne u gory, ale lubie tu zagladac :-)
Dzięki Adam, miło Ciebie widzieć. Nie chciałem rozjaśniać, bo wydawało mi się że przepalę "słoneczne" drzewa. Z jednej strony bloku padał deszcz(mam tam okno od kuchni) i nadciągała burza, a z balkonu złapałem jeszcze taką tęczę.
Cytat:
Zamieszczone przez
BIKER
Dla wielbicieli mojego watku (...)
Pozdrowerki
Czyli również dla mnie :)
Dziękuję :)
Motory i inne starocie bardzo mi się podobają a Junak to wspomnienie młodości :)
Witaj Dziadku. Zajefajnie że mnie odwiedziłeś. Ja też lubię motostarocie, upolowałem co się dało choć sporo mi uciekło albo stało w takim miejscu, że fotka zbyt ciekawa by nie była.
Ten Junak był do kupienia za...........19 tysięcy.
Pozdrowerki
Fajne te motory i cieszy oko widok naszego Sokoła. W Muzeum Techniki w Warszawie też jest? wystawionych kilka starych motocykli.
Ten motocykl gąsienicowy to pojazd wojsk saperskich, był też używany do zwiadu.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Sd.Kfz.2
Mnie też się to kojarzyło z niemiecką produkcją. A Sokoła długo oglądałem, ciekawa konstrukcja.
na junaku to jezdzilem jeszcze z pielucha:) pozniej nie bylo okazji, natomiast prawko to juz na WSK 150 to bylo przezycie:)
tecze fajne szkoda tylko ze obciete troche