Przymocowałem, stawiają nieporównywalnie mniejszy opór od kółek do kluczy. Znaczy będzie pan zadowolooony.
Wersja do druku
Przymocowałem, stawiają nieporównywalnie mniejszy opór od kółek do kluczy. Znaczy będzie pan zadowolooony.
Kraków też nie siedzi z założonymi rękami. Testujemy konfiguracje ultralight do pogody <1 m/s. Od czasu do czasu coś nowego pojawia się w mojej galerii aerial photos
;)
W październiku za to startuje duży projekt popularno-naukowy, w którym nie zapominamy o "Ziemi z nieba"...
No to jedziemy z kapelą:
Nie, do nadal mi się fiszaj nie podoba :(
Romek i jak z nowymi bloczkami ? A jak je zamocowałeś do wieszaka ? też kółkami od kluczy ? :) :) chyba też je zamówię bo nic lepszego nie znalazłem, były kiedyś na ebayu takie fajne PeKaBe się nazywały ale już ich nie widzę i były trochę droższe.
Dzisiaj byłem na moim pierwszym festiwalu latawców :D mmmm fajnie było. Wrzucił bym pare fotek z ziemi i powietrza ale nie wiem jak tu dodawać żeby wyświetlały mi się jako miniaturki a nie duże fotki i nie chcę zaśmiecać forum.
Tak oglądałem te cuda na niebie i napaliłem się na Quad'a, narazie cena mnie trochę odstrasza. Poniżej taki latawiec w "akcji".
http://youtu.be/wBGQ0EiXCe4
Dzisiaj gościu robił nim lepsze akrobacje, a na żywo wygląda to jeszcze lepiej.
Szkoda że Rabka wtedy wypada, chętnie bym uwiecznił imprezę z góry.Cytat:
Święto Latawca w Rudnikach
W niedzielę na lotnisku w podczęstochowskich Rudnikach odbywa się Święto Latawca. To jedna z najbardziej kolorowych imprez – podało Radio Katowice.
- Święto latawca skierowane jest do najmłodszych, do ich rodzin. Jest to świetny sposób na spędzenie pięknej jesiennej niedzieli – przekonywał Michał Braszczyński, dyrektor Aeroklubu Częstochowskiego.
W ramach święta rozgrywane będą zawody latawców. Na zakończenie zawodów odbędzie się wspólne pieczenie kiełbasek przy ognisku.
link do info
teraz doczytałem, to było wczoraj :cry: