Z dnia wczorajszego...
Więcej może pokażę trochę później ;)
Wersja do druku
Z dnia wczorajszego...
Więcej może pokażę trochę później ;)
już co prawda oceniłem gdyż bardzo podoba mi się niezwykle fotogenicznta twarz modelki jest zawsze naturalna, miła i aż sie prosi aby to utrwalić. Twój kadr potwierdza tylko, że oprócz uroczej twarzy modelka ma też inne wspaniałe walory i do tego subtelnie przez Ciebie ukazane co składa się na bardzo piękne zdjęcie. Pozdrawiam.
Nie ocenialem jeszcze nigdy portretu ale kiedys musi przyjsc ten pierwszy raz. Pierwsze wrazenie po spojrzeniu na zdjecie: piekna modelka, nie mozna oderwac od niej wzroku a to sprawia, ze trudno ocenic dalej zdjecie :) Brawa wedlug mnie naleza sie za fajne skomponowanie zmyslowej czerwieni, ktora dziala niczym silny bodziec i bezowego materialu na ktorym lezy modelka. Jest to jakas odmiana po ogladaniu zdjec na innych forach gdzie modelka wystepuje zazwyczaj na czarnym lub bialym tle. Nie pokazales takze calej modelki (uciete nogi) i moim zdaniem... bardzo dobrze! Sposob kadrowania mi odpowiada, takze wnosi nieco innowacji. Calosci dopelnia slodki usmiech i piekne oczy wpatrujace sie w odbiorce. Prawdziwa kusicielka :)
BTW: Chcialem przejrzec Twoja cala galerie, lecz niestety wiekszosc starszych zdjec nie jest wyswietlana.
Witaj Eddie
Nie będę komentował Twoich fotek, bo żona czyta moje komentarze, tak więc nie chce mieć problemów w domu :mrgreen:
Oczywiście moje zdanie już znasz ;)
Pozdrowienia dla Ciebie i Twojej żony - modelki.
To samo co john100. juz jedna moja opinie żona przeczytała i miałem chwile miczenia.
pozdro.
Wielkie dzieki, Panowie, za Wasze komentarze. Milo to czytac :)
Dla tych, ktorych opinie moga wywolac w rodzinnych domach 'chwile ciszy' mam propozycje - ROT13 ;)
Rap1d, czesc zdjec sie tutaj nie wyswietla, bo co jakis czas musze sobie robic miejsce na serwerze, gdzie sa przetrzymywane. Natomiast wszystkie moje fotki mozesz znalezc pod adresem z mojego podpisu.
Raz jeszcze wielkie dzieki za budujace opinie. Pozdrawiam!
ROT13
ROT13 ;) :D
jakbym miał napisac opinię ROTem13 to chyba bym ją pół dnia pisał :).
kurcze, prześlijcie mi na priv o co chodzi z tym skrótem, bo nic nie czaję.Cytat:
Zamieszczone przez rrrradek
Pzdr