Powinienes poswiecic wiecej czasu tej modelce. :wink:
Pierwsze tak jak powiedzial Maestro mimo przepalonej reki ciekawe.
I chyba bym przyciela tak jak sugeruje Maestro, w ten sposob uwaga skupia sie bardziej na slicznej dziewczynie.
Wersja do druku
Powinienes poswiecic wiecej czasu tej modelce. :wink:
Pierwsze tak jak powiedzial Maestro mimo przepalonej reki ciekawe.
I chyba bym przyciela tak jak sugeruje Maestro, w ten sposob uwaga skupia sie bardziej na slicznej dziewczynie.
Tu każdy może grzebać do woli :P Korzystniej to wygląda p[o przycięciu :) Dzięki:wink:
Modelkę sympatycznie przedstawiłeś i za tym przemawiają sylwetkowe ujecia w plenerze jakie powstają w trakcie wczesnowiosennego spaceru. Fajnie by było abyś modelce poświęcił więcej czasu i bardziej wyraziste portrety zrobił:grin:.
Cieszy oko, bardzo mi sie podobają.
Ledwie przedarłem się przez pajęczyny:-P
Taka mała wizja :)
Chyba za bardzo pojechałem :roll:
No ja nie podzielam opinii przedmówców, myślę, że wystrarczy już tamtej dziewczyny. Nie widzę zadziorności, iskierki, albo subtelności, nic co mnie zatrzymać przy niej mogło nie emanuje w moją stronę. No, ale o gustach się nie dyskutuje, czekam na inne. Osttanie zdjecie dla mnie zbyt mroczne jednakowoż.
Dziękuje za szczerą opinie :)
podoba mi się jak rozwijasz się i zdjęcia są coraz lepsze. Poprzeczka siłą rzeczy stoi coraz wyżej... więc wiesz, oko masz, techniki sie uczysz szybciutko, dostęp do nieprzebranego morza modelek masz(troche zazdroszcze)... wiesz czego mi brakuje? emocji na ich twarzach. Jak zaczną ze zdjęć emanować ich nastroje, albo będą kokietować widza, lekka poprawa techniki i Twoje fotki będą na bardzo wysokim poziomie.
Nadaj im albo !@#$%^&* zadziorność albo subtelność. teraz jest tak wiesz... jałowo od emocji moim zdaniem. Czekam z niecierpliwością na kolejne!
Chwila odpoczynku od portretów :wink:
W sobotę z nadmiaru wolnego czasu zabrałem aparat wsiadłem na rower i pojechałem przed siebie :wink: Chciał bym poddać krytyce kilka zdjęć, liczę na wasze opinie:wink: cz.1: