Dwojka jest swietna..
Wersja do druku
Dwojka jest swietna..
Z krótkiego pobytu w Krakowie przedstawiam zdjęcia z cyklu "Być jak Rafał Czarny" (swoją drogą, dzięki za wszystko Rafał). Pierwsze zdjęcie przedstawia Pana Kloszarda który pod budynkiem UJ krzyczał do studentek "Magister musi być!", drugie to zapis akcji protestacyjnej przeciwko opodatkowaniu przez władze miejskie studentów grających (tudzież uprawiających inne formy sztuki) na rynku, trzecie - nie ma historii, ale jestem z niego zadowolony. Nikon P6000
Bardzo pozytywnie 1 i 2, widac ze chciales byc jak RC (ja tez w tym kierunku staram sie zmierzac :P )
1 - bardzo swobodny, wesoly obrazek :D odrazu sie micha smieje
2 - mowi to co ma mowic
3 - nie czuje...
Pozdrowka
No, no bardzo podoba mi się ta seria : )
Fanie wyszukane kadry, udane kompozycje.
1. przypadło mi najbardziej do gustu, pozytywne takie: )
2. "Gada" i to bardzo ;D
3. Fajna kompozycja, bardzo udane ujęcie : )
Moim zdaniem bardzo dobrze, że jesteś z nich dumny, bo są fajne : ) Czekam na więcej takich, będę zaglądać do wątku w miarę możliwości : )
Pozdrawiam : )
Pan Kloszard wymiata :mrgreen:
Jak chciałeś podrobić choć trochę Rafała to Ci się udało :wink: Choć wątpię byś miał takie pikne kudła :-P
Odświeżam wątek. Tym razem coś optymistycznego czyli pańcie:) Chciałem przy okazji zaznaczyć że jestem kudłaty, może nie jak RC ale kudłaty;)
Z tej trójki zdecydowanie zdjęcie nr 3 wpada w oko :)
Pierwsze jest super ! Podoba mi się najbardziej choćby ze względu na bijącą z niego naturalność, bardzo pozytywne.
W drugim jakiś taki ten kadr że nie przykuwa uwagi na dłużej. Trzecie najmniej mi pasuje, rozumiem że taki kadr i te kosmyki włosów były tu pomysłem na zdjęcie ale mi to do gustu nie przypada.
Zaniedbałem wątek, ale nie oznacza to że skazałem go na wymarcie. Na wstępie zacznę od chwalenia się. Po pierwsze, dorobiłem się małego studia (baaardzo amatorskiego), nazwałem je "Studio Banan" ze względu na uśmiech politowania jaki może ono wywołać. Po drugie, zaprosiłem do niego Agnieszkę, swego czasu naszą forumową modelkę na zlocie w Zamościu. Co do jej uroku i urody przekonywać nie muszę. C.D.N.
P.S. (zastanawiam się nad zmianą tytułu wątku, wzorem Rafała, na "koncertówy i pańcie" lub "piękne panie/ostre granie").
o łał! Nie jestem jakoś tam specjalnie za pięknymi paniami ale to trzecie zdjęcie przecudne! Dynamika i jest INNE. I modelka pokazana zupełnie inaczej.
Tytuł wątku "Piękne panie/ostre granie" bardziej słuszny gdyż i dla facetów coś, i dla zwolenniczek ostrego grania :) (wiesz że lubię Twoje koncertówki).