Chwilowy wypad i dwa jelonki, to co będzie jak zasadzisz się na dłużej.
Zresztą kiedyś Ci przepowiedziałem, że będziesz fotografował grubszą zwierzynę i się nie pomyliłem.
Pozdrawiam i Gratuluję ! :)
lekar
Wersja do druku
Chwilowy wypad i dwa jelonki, to co będzie jak zasadzisz się na dłużej.
Zresztą kiedyś Ci przepowiedziałem, że będziesz fotografował grubszą zwierzynę i się nie pomyliłem.
Pozdrawiam i Gratuluję ! :)
lekar
Coś urosły te Twoje ptaszki, musi za dużo podkarmiałeś :D
Z prawdziwą przyjemnością zawsze odwiedzam Twój wątek. Mam poźniej lepszy dzień.
Ładnie ci zapozowały kozły.
Jelonki są rewelacyjne. Bardzo ładna fotka. Gratki :)
Dziękuję wszystkim za sympatyczne opinie. Nie będę się odnosił pojedynczo do każdej, bo brakuje mi wolnego czasu.
Dzisiaj miałem pracowite kilka godzin z kosą ;) Utorowałem sobie drogę do czatowni w lesie - ostatnie kilkuminutowe przejście skutkowało kilkoma kleszczami na spodniach - zniwelowanie trawy prawie 100% poprawi ten stan rzeczy, i zrobiłem sobie nowe miejsce na czatownię, a dokładnie na postawienie namiotu. To miejsce to taki eksperyment, jest to na łąkach, jednak w b. zakrzaczonym miejscu, kilkadziesiąt metrów dalej jest malutki lasek liściasty, w innym kierunku rów z wodą i trzciny. Liczę na nowe gatunki ptaków (słyszę kilka nowych głosów), ale mam obawy czy cokolwiek tam sfotografuję. Pierwsze próby prawdopodobnie w przyszłym tygodniu , ale to nic pewnego.
Mam obawy co do tego namiotu, tzn rozstawiania go na kilka godzin i składania, jednak nie chcę tracić czasu na budowę czatowni w miejscu, którego nie jestem pewien. Jak zrobię zdjęcie tych chaszczy, to zrozumiecie :)
pzdr